Viaplay päivitys viaplay premiumiin

  • 24 October 2022
  • 1 kommentti
  • 152 katselukerrat

Jos sinulla on Elisa viaplay tilaus ja haluat sen päivittää Elisa viaplay premiumiin niin kuuluisiko mielestäsi perus viaplay sopimuksen päättyä ja voimaa tulla vain tuo premium versio?

 

Minun kohdallani perus viaplay jäi voimaan ja olen maksanut siitä monta kuukautta kunnes tajusin tarkistaa sähköisen laskun!

Elisalta sanotaan 

“Eri tilaajilla voi olla useampia laitteita ja käyttäjiä suoratoistoille ja me ei harmi kyllä nähdä täältä että millaisia laitteita tai käyttäjämääriä taloudessa / lähipiirissä on. Et ollut kuitenkaan ennen elokuuta oma-alotteisesti ilmoittanut meille Viaplayn irtisanomisesta? ”

“Elisa Viihde Viaplay on pelkkä suoratoistopalvelu ja V premium on kanavapaketti, johon sisältyy maksukanavia ja käyttöoikeus Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalveluun. Kyseessä on kaksi eri kategorian tuotetta eli näitä ei ole mahdollista päivittää toisiinsa ja verkkokauppamme ei tarjoa tällaista vaihtoehtoa. Verkkokauppa tarjoaa vain vaihtoehtoa tehdä uusi tilaus V premium -kanavapaketista, kuten tässä tapauksessa oli tehtykin. Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun irtisanomisesta täytyy silloin huolehtia itse. Emme ole saaneet tuosta irtisanomisesta yhteydenottoa ennen elokuuta, joten veloitukset ovat aiheellisia. Tässä tapauksessa voimme kuitenkin poikkeuksellisesti tulla vastaan yhden kuukauden kuukausimaksun osalta ja lisätä avoimeen laskuusi -12,99e hyvityksen. Vaihtoehtoisesti voimme lisätä sen tulevalle marraskuun laskulle jos se sopii sinulle paremmin? 😊️

Nämä vastaukset sii s 24.10.2022

ja alla 18.8.2022 vastaus

“Moikka Jani! Ohoh. V premium sisältää siis jo itsessään myös Viaplayn katseluoikeuden eli erillistä Elisa Viihde Viaplay tilausta ei tarvita. 🤔️ Kerrotko kotiosoitteesi ja syntymäaikasi ilman loppuosaa, että voidaan korjailla tämä asia.”

 

onko sinulla mahdollisesti vastaavaa tapahtunut? Mikäli in premium tunnukset, niin persu viaplay ei toimi vaan menee automaattisesti premium versioon?


1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Moikka @Pettynyt viaplay asiakas ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂

Oletkin saanut ihan oikean vastauksen asiaan. Elisa Viihde Viaplay ja Elisa Viihde Viaplay Total ovat suoratoistopalveluita, kun taas V Premium on maksukanavapaketti, joka sisältää myös käyttöoikeuden Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalveluun. Näitä ei tosiaan valitettavasti voi ristiin päivittää, että automaattisesti toinen päättyisi. 🤔

Osallistu keskusteluun