Ohjelmaoppaan tyhjien aukkojen täyttäminen


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Voi olla viimeisen päälle typerältä kuulostava idea, mutta se paikkaisi vieläkin typerämpää ja kankeaa tallennussysteemiä, koska tallenteisiin ei edelleenkään voi itse laittaa lisäaikaa eikä tallennusten ajastusta pysty muutenkaan säätämään jo aikoja sitten esitetyistä pyynnöistä ja ideoista huolimatta.

Eli joskus (/usein) on niin, että ohjelmaoppaan viimeisen ohjelman jälkeen tulee "tyhjää". Silloin tällöin tuo viimeinen ohjelma on esim. jääkiekkoa (kuten nyt parina viime yönä). Ja silloin tällöin (aika useinkin) jääkiekko-ottelut kestävät pidempään kuin niille varattu lähetysaika. Tällöin ollaan Viihteen tallennussysteemin kanssa tilanteessa, ettei oikeastaan mitään ole tehtävissä, jos tuon ottelun haluaisi loppuun asti talteen Viihteen tallenteisiin. (Tiedän, että viihdeboksista voi scartin kautta tallentaa videonauhurille, mutta en todellakaan pidä sitä todellisena vaihtoehtona... 😂)

Tähän tilanteeseen toisi apua, jos nuo "tyhjät" aukot täytettäisiin jäsenen @st72 :n toisessa ketjussa antaman esimerkin mukaan:

Elisan kannalta helppo tekninen ratkaisu olisi täyttää ohjelmaoppaan aukot ohjelmalla "lähetystauko". Ja sen voisi sitten halutessaan määrätä tallennettavaksi.


Tauon voisi täyttää esim. puolen tunnin/tunnin mittaisilla pätkillä.

Ja vastaushan tähän tulee olemaan, että Elisa ei voi tuollaista tehdä, koska... [tähän joku hyvä meriselitys]. 🤐

Tietenkin, jos nuo alussa mainitut puutteet korjattaisiin, tämä idea olisikin täysin typerä ja turha.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun