Vastattu

HUAWEI E392 ei löydä toimivaa SIM-korttia

  • 8 January 2015
  • 9 kommenttia
  • 3341 katselukerrat

Ostin käytetyn Huawei E392 -nettitikun. Se ei kuitenkaan löydä toimivaa SIM-korttiani. SIM-kortti siis toimii aiemmassa nettitikussani ja ipadissani. Ohjelmisto asentuu, mutta sitten tulee kehotusviesti: SIM/USIM-korttia ei ole havaittu, tai se on virheellinen. Onko mitään tehtävissä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kekra 8 January 2015, 18:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Mindier kirjoitti:
Ostin käytetyn Huawei E392 -nettitikun. Se ei kuitenkaan löydä toimivaa SIM-korttiani. SIM-kortti siis toimii aiemmassa nettitikussani ja ipadissani. Ohjelmisto asentuu, mutta sitten tulee kehotusviesti: SIM/USIM-korttia ei ole havaittu, tai se on virheellinen. Onko mitään tehtävissä?

Voisiko kortti olla väärinpäin ? Tikku on todistetusti ehjä ?
Kortti on oikein päin 🙂. Sitähän tässä ihmettelen, että mahtaako tikussa olla vika vai joku muu, mille voisi tehdä jotain..
Jos se on käytetty oletko varma että se toimii tai se on lukittu.

Tuolta ohjeet ja päivitys.  https://www.dna.fi/fi/tuki-dna-mokkula-e392
Ei ilmoita mitään lukituksesta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Oma tosi rankassa käytössä ollut E392 tekee yhtä rankassa käytössä olleella Sauniksen simmillä välillä samaa eli ei tunnista simmiä. Sen saa - vielä - jotenkin toimimaan, kun lisää selkäpuolelle ohutta ikkunateippiä kerroksen tai pari. Joskus toimii vielä ilman teippiäkin.

Saattaa olla, että aikaisempi käyttäjä on havainnut tuon ongelman, tai sitten tikussa on jokin vielä pahempi fyysinen vika.

MasaJussi: Onko perusteluja, miksi pitäisi käyttää tuota DNA:n 433.25-universaali-firmistä, jos Sauniksen tukisivuiltakin löytyy uudempi (433.57)?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tuttu ongelma täälläkin. Eli kyse on vain siitä ettei tikun pinnit saa kunnollista kosketusta, varsinkin jos kyseessä on ns. tuplasimmi, jossa on sekä mini, että micro sim. Kuten Kote juuri ehdotti, voisi laittaa teippiä toiselle puolelle, tai sitten yrittää väänttää korttia vähän kaarelle.
 https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/tarjooma/laite.aspx?DeviceName=Huawei+B593S+Router&PaymentPlan=Financing&Period=24

Kannattaa siirtyä tuollaisen käyttöön niin ei tarvitse teipillä paikkailla    ;)
Kuulostaa järkevältä selitykseltä. Mulla on tosiaan käytössä nanosim, jossa on käytössä mainitsemasi dual-ominaisuus. Täytynee ostaa toisen valmistajan SIM-adapteri näin alkuun, jos se olisi "sopivampi". Ja voishan sitä teippailuakin kokeilla... Kiitos vastausestasi!
Nyt olen kokeillut tuon teippauksen. Ja sillä sain hetkeksi toimimaan. Meillä ei sattunut olemaan tuota ikkunateippiä, vaan tavallista. Eli syy on juurikin tuo kosketushäiriö. En tiedä, toimiiko paremmin ikkunateippauksella tai uudella adapterilla. Täytyy harkita laitteen palautusta.