Vastattu

Huawei E589u-12 reitittimen salasana

  • 26 February 2020
  • 9 kommenttia
  • 586 katselukerrat

Sain tuttavalta vanhan Huawei E589u-12 reitittimen. En saa reititintä otettua käyttöön. Laitoin hankkimani Elisan sim-kortin siihen ja se ilmoittaa, että PIN lock. En saa avattua sivustoa http://192.168.1.1. tuolta ilmeisesti pystyisi hallinnoimaan laitetta..? APUA!! Olen ihan pulassa, en osaa ottaa laitetta käyttöön vai onko se jo liian vanha käyttöön otettavaksi?

Kortin salasana on 0000, mutta netissä löytämäni käyttöohjeen mukaan Elisan kortin salasana on joskus aiemmin ollut oletuksena1234 ja saunalahden 0000, onko kyse nyt tuosta?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Siru20 26 February 2020, 20:21

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Ja nämä ohjeet löytyi Googlella kahdessa sekunnissa: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/huawei-E589/

Googletin kyllä, mutta noista ohjeista en löytänyt apua.. Tuo Huawein hallintasivu ei aukea, enkä saa tuota PIN lock:a pois.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Ja laite on resetoitu?

Ei.. en uskaltanut sitä vielä kokeilla. Mutta kokeilen, eipä tässä hävittävää sinällään ole.

Resetoinnista ei ollut apua.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Katsoppa laitteen akun alle, jos sieltä löytyy tyyppikilpi. Omissa Huawein matkamokkuloissa tyyppikilvestä on löytynyt varmasti oikea kirjautumisosoite ja oletussalasanat. Jos sekään ei auta, laite voi olla viallinen.

Miulla on tuo reitittimen kirjautumisosoite, jolla aiemmin onnistunut edellisellä omistajalla kirjautuminen (saman osoitteen löysin netistä) sekä tarvittavat salasanat. Sivu vain ei aukea ylipäätään tuolla osoitteella. 

Voiko tuon salasanan jotenkin ottaa pois käytöstä suoraan tuolla mokkulalla tai voiko sen siihen syöttää ilman tuota hallintasivulle pääsyä? Tai voisiko ongelma olla ylipäätään tuossa salasanassa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Oletko varmasti mokkulan wifi-verkossa? Voit kokeilla ladata puhelimeen huawein mokkulasovelluksen ja sillä kokeilla kirjautua mokkulaan

En päässyt verkkoon mokkulalla ollenkaan, koska siihen ei saanut nettiyhteyttä tuon SIM lock- jutun takia. Kokeilin vaihtaa salasanan käyttämällä simkortin puhelimessani ja vaihtamalla salasanan 0000 → 1234, ei vaikutusta, kokeilin uudelleen niin, että otin koko salasanakyselyn pois päältä ja simkortin lukitus aukesi ja mokkula alkoi toimia! Jes eli tämä auttoi. Täytynee huomenna käydä katsomassa, pääsenkö hallintasivulle kun sain mokkulan ylipäätään toimimaan 🙂.

Ei ole oikein tuttuja nää mokkulat ja niiden hallinnat, niin joutuu vaikeemman kautta yrittämään.