Kysymys

Mobiilireititin ei saa nettiä restartin jälkeen

  • 25 April 2024
  • 3 kommenttia
  • 125 katselukerrat

Moi,

Vuoden ollut reititin ZTE MC888 5G käytössä, en muistele että koskaan olisi temppuillut näin paljoa.

Eli jos joudun ottamaan virrat pois reitittimestä, tai tulisi vaikka sähkökatko, ja laitan reitittimen sitten takaisin päälle, se ei meinaa saada verkkoa mitenkään takaisin. Nytkin olen 30min odottanu ja käynnistellyt uudelleen, mutta verkko ei palaa.

Modeemin SIM kortissa ei ole PINiä, joten siitä ei ole kiinni, ettäkö jäisi sen hyväksymistä odottamaan. Asetuksissa tunnistaa SIMin Validiksi, ja Elisan ISPiksi, mutta verkkoa ei tule. Äskettäin otin käyttöön Julkisen IPn ja Internet4 APN:n mutta tämä ongelma oli jo ennen sitäkin. Joskus lähtee ajan kanssa toimimaan, joskus restarteilla, reseteillä.

Uusimmat updated on ajettu. Mikähän voisi auttaa tähän?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Teitkö laitteelle resetin laitteen käyttöliittymästä vai painoitko Reset-painiketta? Jos olet vain toista koittanut, niin koita varmuuden vuoksi vielä toistakin vaihtoehtoa. Hyvät ohjeet löytyvät täältä:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/laitteet/zte-mc888-pro-5g/

Onko mobiilireitittimen sijoittelulla mitään merkitystä? Jos koittaa siirtää sitä eri paikkaan?

Molemmista olen yrittänyt, ei nyt mikään akuuttiongelma mutta aina tosiaan jos restarttii niin kestää aikansa saada verkko takaisin. Reitittimen sijoittelulla ei myöskään ole ollut mitään merkistystä asiaan… kumma juttu vain.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Sitten laitehuoltoa suosittelen tuolle seuraavaksi. Ei tuo ole normaalia. 🤔

Osallistu keskusteluun