asiakaspalvelu chat

  • 3 March 2015
  • 4 kommenttia
  • 2694 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirretty oikealle alueelle.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Miksi tietokoneeni netti sammui perjantaina ja sen jälkeen ei ole mennyt päälle. Reititin menee kyllä päälle mutta koneeni pyysi suojausavainta mikä ei kuitenkaan kelvannut siihen ja nyt se ei enäö löydä ilmeisesti ollenkaan reititintä..??
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyt ei oikein otsikko kuvaa ongelmaa, mutta sinullako siis läppäri ei löydä enää langatonta verkkoa? Oletko resetoinut reititintä?
Olen ollut tyytyväinen Elisan kotiliittymän käyttäjä. Minulla ei ole aikomusta nostaa tietoverkon nopeutta, vaan olen tyytyväinen 10Mb/25 EUR/kk.

Elisa ja sen muut jälleenmyyjät soittavat 2 krt kuukaudessa, haluaisitko vaihtaa nykyisen liittymäsi.

Jos Elisa haluaisi olla todellinen asiakaspalvelija, se toteuttaisi asiakasjärjestelmäänsä yhden tietokentän lisää, jossa kerrottaisiin, miten usein kullekin asiakkaalle voi ehdottaa uutta liittymää.

Luokat voisivat olla: kerran päivässä / kerran kuukaudessa / 2 krt vuodessa / 1 krt vuodessa / joka toinen vuosi / harvemmin.

Sitten vähän koodia tuon kentän taakse, että se hälyttäisi asiakaspalvelijalle, että soitappa nyt tälle kaverille, se osti eilen uuden liittymän, mutta se tarvii varmaan tänään jo toisen. Se on aktiivi käyttäjä.

Sitten kaveri niinkuin minä joka päivittää omista tarpeista johtuen. Minulle riittäisi soitto kerran vuodessa.

Jatkuvat soitot lisäävät kynnystä alkaa miettiä mitä muita operaattoreita Suomessa olikaan, voisiko muiden kuin Elisan palvelu olla käyttäjäystävällisempää.

Kiitos.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiva kuulla, että oot muuten tyytyväinen 🙂

Voidaan kyllä vaikka kieltää nuo Enian soitot jos koet ne häiritseviksi. Siellä pyörii hieman eri asiat, mitä ne markkinoi. Laitahan numerosi yksityisviestillä Palstatiimille: elisa.to/viestipalstatiimille jos haluat eston päälle 🙂