Vastattu

Liittymän Rekisteröinti

  • 10 heinäkuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 24198 katselukerrat

Hei

Onko Saunalahti prepaid numeroa mahdollista rekisteröidä, eli jos esim puhelin menee hukkaan ei tarvitsisi vaihtaa numeroa vaan saa saman vanhan numeron ja siihen uuden sim kortin.

terv  j
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 10 heinäkuu 2013, 18:51

Hei,Kiitos kysymyksestäsi Palstalle!Prepaid ei ole kunnon liittymä, jos hukkaat kortin tai rikot sen (myös kortin itse tullessa tiensä päähän), et saa säilytettyä samaa numeroa. Kun hankit uuden Prepaidin, et voi vaikuttaa numeroon. En siis suosittele Prepaidia vähänkin pidempään jokapäiväiseen käyttöön.Jos välttämättä haluat maksaa laskusi etukäteen, ota Saunalahden Latausliittymä jonka SIM-kortin voi vaihtaa maksua vastaan numeron säilyttäen. Prepaid-numero ei kuitenkaan ole siirrettävissä Latausliittymään.Onko jokin syy olemassa että et saa esim. kunnon laskutusliittymää? Monet eivät saa liittymää ilman vakuutta, mutta Latausliittymissä ei pitäisi olla vakuuksia eli sen saada myös luottotietonsa menettänyt.Jos siis suinkin mahdollista, hanki kunnon laskutusliittymä. Ei se lasku nyt niin rasittava ole. Ja esim. Kelpo+ liittymässä laskuja tulee vain muutama vuodessa.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
cooldude kirjoitti:
Hei

Onko Saunalahti prepaid numeroa mahdollista rekisteröidä, eli jos esim puhelin menee hukkaan ei tarvitsisi vaihtaa numeroa vaan saa saman vanhan numeron ja siihen uuden sim kortin.

terv  j

Prepaid-numerot ovat kertakäyttökamaa eli ei voi rekisteröidä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Kiitos kysymyksestäsi Palstalle!

Prepaid ei ole kunnon liittymä, jos hukkaat kortin tai rikot sen (myös kortin itse tullessa tiensä päähän), et saa säilytettyä samaa numeroa. Kun hankit uuden Prepaidin, et voi vaikuttaa numeroon. En siis suosittele Prepaidia vähänkin pidempään jokapäiväiseen käyttöön.

Jos välttämättä haluat maksaa laskusi etukäteen, ota Saunalahden Latausliittymä jonka SIM-kortin voi vaihtaa maksua vastaan numeron säilyttäen. Prepaid-numero ei kuitenkaan ole siirrettävissä Latausliittymään.

Onko jokin syy olemassa että et saa esim. kunnon laskutusliittymää? Monet eivät saa liittymää ilman vakuutta, mutta Latausliittymissä ei pitäisi olla vakuuksia eli sen saada myös luottotietonsa menettänyt.

Jos siis suinkin mahdollista, hanki kunnon laskutusliittymä. Ei se lasku nyt niin rasittava ole. Ja esim. Kelpo+ liittymässä laskuja tulee vain muutama vuodessa.
Heippa kaikki. kuulin kaverilta että prepaid numero voi rekisteröidä, niin voisiteko sanoa miten voisin tehdää sen? jos tulevaisuudessa haluan saada uudden sim-kortti se tulisi maksa kuulema 10€ jos ´´ numero on rekisteröidu´´ onko tämä totta?
Käyttäjätaso 7
Edellä 2 vuotta sitten annettu tieto pitää edelleen paikkaansa, Elisan prepaidissa vastaus on: ei voi tehdä. Kaverisi on joko hakoteillä tai toisen operaattorin asiakas.

Jos haluat etukäteismaksetun liittymän omiin nimiisi Elisalta, katso latausliittymät. Jos haluat rekisteröidä prepaidin, katso muiden operaattoreiden tarjonta.
Edelleenkin taitaa olla mahdotonta siirtää numeroa.
Ahneuksissaan vielä ovat vielä muuttaneet saunalahden liittymien datahinnoittelua reippaasti. Ennen halvimman datan sai vuodeksi sai reilulla 50 eurolla nyt hinta on lähemmäs 80. Eniten kuitenkin risoo että pitää ladata jo 3kk:n välein!

Uudella lataussivulla ei näyttänyt liittymänumeron vaihtokaan pelaavan nappulasta....
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Ymmärrän harmituksesi.

Valitettavasti Prepaidia ei voi rekisteröidä Elisalla vieläkään.

Tähän en ota itse kantaa, vaan tieto kannattaa kysellä Elisalta, miksi näin. Luulen, että liittymän omistajan todentaminen on tässä kysymyksessä, joka tuota muutosta häiritsee.

On totta, että Elisalla liittymähinnasto nousee, ja tuntuu, että laskuja tulee useammin. Tuossakin tapauksessa, numero kannattaa enemmin vaihtaa siirtäen tossunsa muualle, jossa hinnat ovat halvemmat. Ymmärrän toki sen, että helppoa se ei ole, kun numero on voinut päätyä Googlen tiedoista vaikkapa terveyskeskuksiin.

Liittymien keskihinta on toki muuallakin noussut keskimäärin.
On kyllä harmillista, ettei prepaidia voi rekisteröidä. Se on kätevä lisä.

Ei probleemia. Elisa-tyyppien ylimielinen virallinen vastaus on mulle selvä ja lopullinen signaali, että parasta vaihtaa dna:han tai johonkin muuhun.  Nimittäin siellä prepaidin voi rekisteröidä heti. 

 

Kiitti ;)

Osallistu keskusteluun