Vastattu

Mikä numero laitetaan eteen, kun soitetaan Viroon ja paljonko maksaa matkapuhelimesta kiinteään nume

  • 8 September 2014
  • 2 kommenttia
  • 13947 katselukerrat

Mikä numero laitetaan eteen, kun soitetaan Saunalahden liittymästä Tallinnaan ja paljonko maksaa jos vastaanottajalla on kiinteän verkon numero
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi lemon1 8 September 2014, 09:35

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Valitset puhelimen näppäimistöltä jotenkin merkin + (siis plus). Tämän jälkeen Viron maatunnus 372 jonka jälkeen puhelinnumero. En muista onko Virossa käytössä suuntanumeroita, niin niistä jätetään yleensä se ensimmäinen nolla pois. Soittaminen maksaa 22,18 snt/min + mpm. Mpm on yleensä jotain 9 snt/min luokkaa. 

Saunalahden ulkomaanpuheluiden hinnasto löytyy osoitteesta. http://saunalahti.fi/puheliittymat/ulkomaanpuhelut/

Plus merkin voi koravata numerolla 00. Mikäli haluaa käyttää jotain tiettyä ulkomaanpuheluoperaattoria voi plus merkin korvata 99 -alkuisella suuntanumerolla. Esimerkiksi Saunalahden ulkomaanpuheluun tämä tapahtuisi 991372 -alkuisella numerosarjalla. Koska matkapuhelinliittymä on Saunalahden, niin plus merkki ohjaa sen oletuksena Saunalahden verkkoon. Kuten kaikissa muissakin verkoissa + merkki ohjaa puhelun palveluntuottajan haluamaan verkkoon.
Käyttäjätaso 5
Virossa kännykkänumerot alkavat vitosella ja Tallinnan alueen lankanumerot kutosella, eli tallinnalaiseen lankanumeroon soittaminen menisi muodossa +3726... Etunollia noissa numeroissa ei siis ole ollenkaan eikä mitään numeroa jätetä alusta pois. Pikkusen jos jaksaa etsiä, voi ulkomaanpuheluissa päästä halvemmalla kuin mitä operaattorit suoraan tarjoavat, mutta se taitaa olla jo asia erikseen.