OmaElisa ei toimi


Hei. Miksi omaelisaan ei pääse kirjautumaan sisälle? Vähän huono on päästä laskuja maksamaan kun kirjautumissivun vetää valkoiseksi

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Nanna00009 kirjoitti:

Hei. Miksi omaelisaan ei pääse kirjautumaan sisälle? Vähän huono on päästä laskuja maksamaan kun kirjautumissivun vetää valkoiseksiNo niinpäs näkyy tekevän. Kirjautumisruutu vain vilahtaa ja sitten ruutu menee valkoiseksi. Kokeilin sekä IE:llä että Firefoxilla.

Selvä vika , josta pitäisi tehdä vikailmoitus. Haloo Elisa!!!!!

PS: Suosittelen siirtymään kokonaan e-laskutukseen. Se helpottaa muutenkin montaa asiaa.
Käyttäjätaso 3
Nanna00009 kirjoitti:

Hei. Miksi omaelisaan ei pääse kirjautumaan sisälle? Vähän huono on päästä laskuja maksamaan kun kirjautumissivun vetää valkoiseksiHei ja tervetuloa Palstalle!

Meillä valitettavasti tänään oli hieman vikatilannetta päällä tuossa Omaelisan puolella, mikä saatiin korjattua vähä aika sitten. Pahoittelut häiriöstä 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Säikeessä on nyt kolme ketjua, jossa kerrotaan, ettei elisan verkkoasiointi toimi. Eikö olisi järkevämpää sijoittaa häiriötiedote etusivulle esimerkiksi kohtaan, jossa nyt näytetään foorumiaktiivien kiitospisteitä? Kaipa someaspa ehtisi samalla lisätä tiedotteen tänne, kun päivittää tietoa samalla twitteriin ja facebookiin.

En tosin tiedä, syntyykö pörssiyhtiöissä koskaan virhetilanteita, joista voisi julkisesta kertoa pelkäämättä suurta tietoliikennealan pörssiromahdusta. (Tähän loppuun sellainen kansainvälisen hymiöpäivän ilopilleri, `sarkastisen kettuuntunut`).

Osallistu keskusteluun