Kysymys

Playstation Ohjain

 • 30 June 2015
 • 2 kommenttia
 • 3341 katselukerrat

Hei,tilasin teiltä playstation 4 konsolin joitakin kuukausia sitten. Konsoli on toiminut moitteettomasti,mutta ohjaimen vasen tatti on rikkoutunut perus pelaamisessa. Ohjain ei ole ikinä edes tippunut.Onkohan teillä mahdollisesti takuuta laitteelle? Koska kyllähän ohjaimen pitäisi kestää peruskäytössä pidempään kuin pari kuukautta!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Tervetuloa Palstalle
 • ? :)  Sony PlayStation tuotteilla on 12kk takuu. Sony toivoo ensisijaisesti,että kuluttaja ottaisi näissä tapauksissa yhteyden Sonyn kuluttajatukeen 09 424 50803 auki arkisin klo 10-17 tai support@fi.playstation.com.  Saat tätä kautta ohjeet ongelman ratkaisuun esim. palautus-/vaihto-ohjeet tuotteelle. Takuuseen kuuluvissa viossa laite joko korjataan tai vaihdetaan uuteen.
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  dika kirjoitti:

  Hei,  tilasin teiltä playstation 4 konsolin joitakin kuukausia sitten. Konsoli on toiminut moitteettomasti,  mutta ohjaimen vasen tatti on rikkoutunut perus pelaamisessa. Ohjain ei ole ikinä edes tippunut.  Onkohan teillä mahdollisesti takuuta laitteelle? Koska kyllähän ohjaimen pitäisi kestää peruskäytössä   pidempään kuin pari kuukautta!  Pitäisi kestää, mutta ei kestä. Tattien pinnoite on luvattoman huonoa laatua ja irtoaa/murenee käsiin normaalissa käytössä yllättävän nopeasti.  Sony on ottanut täyden vastuun peliohjaimista. Eli yhteys tuonne Sonyn (Nordisk Film) tuotetukeen, joka hoitaa asian suoraan käyttäjän kanssa. Sinne kannattaa olla myös yhteydessä, mikäli itse konsolin kanssa on jotain ongelmaa. Konsoleiden ja muiden tarvikkeiden takuuasioiden hoito kuuluu kuitenkin ensisijaisesti jälleenmyyjän vastuulle.  Vinkkinä operaattorille: Playstation 4 -konsoleiden mukaan kannattaisi laittaa infolappu tms. jossa kävisi ilmi, miten toimia, jos ohjain hajoaa tai sen kanssa tulee muita ongelmia.