Vastattu

puhelin ilmoittaa, että numero ei ole käytössä, siis en voi soittaa, mutta vastaanottaa kylläkin.

  • 26 November 2015
  • 11 kommenttia
  • 8428 katselukerrat

Mihinkään puhelimessani olevan luettelon numeroon ei voi soittaa, tulee ilmoitus, että numero ei ole käytössä, tai piippaa varattua,. Tekstarit menevät kyllä perille. puhelin on Nokian C-2  ja liittymä saunalahti huoleton. Mikä vika asetuksissani nyt on?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 26 November 2015, 16:18

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

11 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Käynnistähän puhelin uudestaan. Koita syöttää manuaalivalinnalla numero toimiiko sittenkään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
  • ?!

    Eihän tuo vastaanottaja ole laittanut mitään soitonsiirtoa päälle tai estänyt puheluita vahingossa sinun numerostasi? Kannattaa pyytää puhelun vastaanottajaa poistamaan soitonsiirrot sekä varmistamaan nuo estot. Molempien kannattaa myös käyttää puhelimista virrat pois hetkeksi. 🙂
  • Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +3
    kukkatippa kirjoitti:
    Tervetuloa Palstalle @ramsu!

    Eihän tuo vastaanottaja ole laittanut mitään soitonsiirtoa päälle tai estänyt puheluita vahingossa sinun numerostasi? Kannattaa pyytää puhelun vastaanottajaa poistamaan soitonsiirrot sekä varmistamaan nuo estot. Molempien kannattaa myös käyttää puhelimista virrat pois hetkeksi. :)

    Tuo lienee aika epätodennäköistä, jos sama toistuu mihin tahansa tallennettuun numeroon soittaessa. Ellei sitten aloittajalla ole vain yksi tai kaksi tallennettua numerota.. Mistä tulikin mieleeni, että pystyykö aloittaja ditten soittamaan ei-tallennettuihin numeroihin?

    Joka tapauksessa tuo puhelimen uudelleen käynnistäminen on se ensimmäinen juttu, jota syytä kokeilla!
    40 numeroa on tallennettuna, ja kaikkiin soitettaessa ilmoitetaan, että numero ei ole käytössä. Kokeilin jättää numeron edestä pois 358 ja lisäsin puuttuvan nollan. Soitin sitten manuaalisesti ja soitto onnistui. Nolouksissani menin sitten palauttamaan alkuperäiset asetukset>>>ja kappas vaan, ei ollut enää yhtään nimeä luettelossa. Tässä nyt sitten koetan hankkia edes osan numeroista takaisin. Jotta kiitosta vaan, sitä vaan en tiedä, pitääkö puhelimen muita asetuksia sörssiä?
    Käyttäjätaso 4
    Kokeile palauttaa numerot simkortin kautta, mikäli olisi siellä tallessa. Eli osoitekirjasta asetukset ->
    olen siirtänyt kaikki numerot puhelimen muistiin......uusi puhelin ja sim ovat postissa, mutta ajattelin panna tämän ensin kuntoon.
    Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +3
    Myöhäistähän tämä nyt tämän onnettomuuden osalta on, mutta tulevan varalle;

    Tehdasasetukset nollaa totaalisesti puhelimen kaikki tiedot. Se onkin sen takia se viimeinen keino kotona kokeiltavaksi, mikäli puhelimessa jotain häikkää. Ennen puhelimen nollausta olisi syytä ottaa varmuuskopio puhelimesta. Varmuuskopio kannattaa tosin älypuhelimista ottaa säännöllisin väliajoin joka tapauksessa, mutta varsinkin juuri ennen minkäänlaista nollausta.

    Sinulla kun tuollainen vanhempi puhelin, niin kannattaa vielä tarkastaa, ettei siellä SIM-kortilla tosiaan ole yhtään numeroa tallennettu. Hyvällä tuurilla olet ainoataan kopioinut tiedot kortilta puhelimeen, et 'siirtänyt'.. Parastahan ne numerot olisikin tallentaa sekä kortille että puhelimelle, juuri tällaisten tilanteiden varalta. Toivottavasti jotain tietoja vielä löytyisi siirrettäväksi siihen uuteenkiin puhelimeen, ettei ihan nollista tarvitsisi lähteä metsästämään kaikkien tuttujen numeroita!
    Kyllä se alkuperäisasetusten palauttaminen teki juuri mainitsemasi temput ja aiheutti minulle koko päivän ja illan työn. Puhelin numeroja sain paluteltua noin puolet ehkä, mutta kova homma siinäkin: sähköpostilla ja skypellä olla yhteydessä. Mutta eniten harmittaa se, kun sähköpostilaatikot tyhjenivät tietenkin samalla, ja siellä meni korvaamatonta tietoa huis helkkariin. Myöskin puhelimen kaikki asetukset jouduin käymään läpi ja palauttelemaan käytössäni olleita palveluita, ym.ym. No olipa hyvä opetus, ei pitäisi ronkkia turhanpäiten kokeilemalla....käypi ohrasesti. Nyt toivottavasti kaikki on ok.

    Kiitos kaikille vastaajille

    terv.ramsu
    Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +5
    ramsu kirjoitti:
     No olipa hyvä opetus, ei pitäisi ronkkia turhanpäiten kokeilemalla....käypi ohrasesti. Nyt toivottavasti kaikki on ok.

    Jatkossa kannattaa harkita varmuuskopioiden  tekoa 😉
    Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +3
    ramsu kirjoitti:
    Mutta eniten harmittaa se, kun sähköpostilaatikot tyhjenivät tietenkin samalla, ja siellä meni korvaamatonta tietoa huis helkkariin.

    Sähköpostiasetukset nollaantuvat puhelimesta, mutta ei ne sähköpostit kuitenkaan sieltä tileiltä minnekään katoa. Sähköpostit kun ei ole sinun puhelimessasi tallessa, niin puhelimen asetukset ei niihin vaikuta. Nyt vain lisäät uudestaan sähköpostilisi puhelimeen, niin näet kaikki sähköpostit. Toki voit katsoa sähköpostejasi myös muilta päätteiltä ja selaimen kautta.
    Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +23
    ramsu kirjoitti:
    Mutta eniten harmittaa se, kun sähköpostilaatikot tyhjenivät tietenkin samalla, ja siellä meni korvaamatonta tietoa huis helkkariin.

    Tähän vinkiksi seuraavan puhelimen kanssa;

    Älä käytä puhelimessa POP3 protokollaa postien lukemiseen, vaan IMAP:ia. Tällöin ne viestit eivät lataannu pelkästään sinne puhelimelle vaan ovat edelleen palvelimella olemassa ja muillakin laitteilla luettavissa, ellet sitten erikseen niitä posteja kokonaan poista mutta se on jo eri juttu.