Skip to main content
Vastattu

Huawei Media Pad T3 10 salasana unohtunut

  • 18 February 2019
  • 2 kommenttia
  • 3987 katselukerrat

Kun avaan laitteen, se kysyy salasanaa, jonka olen unohtanut. Näkyvissä vain taulu, johon salasanan voi kirjoittaa, näppäimistö ja sana "hätäpuhelu". En siis edes tiedä, mitä salasanaa kysytään, puhelimen vai laitteen vai mitä. Miten vain, olen kokeillut erilaisia käyttämiäni salasanoja eikä mikään käy. Mitä teen? Mihin otan yhteyttä?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Moi Sirtsi! Tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂

En osaa sanoa suoraan, mitä salasnaa laite nyt haluaa mutta kuullostaisi, että se haluaa nyt näytön lukituksen salasanan. Tämä salasana voi olla siis mm. kuvio, PIN-koodi, sormenjäljet tai salasana. Valitettavasti lukitus näytön suojauksen salasanaa ei ole mahdollista selvitää, ellei tätä ole kirjoittanut johonkin ylös tai muista sitä ulkoa. Jos siis näytön lukituksen salasanasta on kyse, voi puhelimelle kokeilla avausta. Tähän löytyy netissä ohjeita, mutta meidän Omagurut pystyvät tässä auttamaan. Viimeinen vaihtoehto lukitus näytön suojauksen nollaamiseen on tehdasasetusten palautus laitteelle.

Jos puhelin kuitenkin pyytää asettamaan PIN-koodin tuossa vaiheessa on Saunalahden liittymien oletuskoodi 0000 ja Elisan tai Prepaid-liittymillä 1234. Turvallisuussyistä kuitenkin suositellaan, että PIN koodi vaihdettaisiin henkilökohtaiseksi. Jos PIN-koodin on muuttanut eikä koodia muista voi tämän ohittaa syöttämällä 3 kertaa väärän PIN koodin, jolloin puhelin pyytää asettamaan PUK-koodin. PUK-koodin löydät OmaElisan puolelta veloituksetta, jos sinulla on Saunalahden tai Elisan liittymä.

Mikäli taas PUK-koodi on syötetty liian monta kertaa väärin niin silloin SIM kortti lukittuu. Tässä auttaa SIM-kortin vaihtaminen uuteen. Toivottavasti näiden avulla selviät! 🙂
Kiitos vastauksestasi. Sainkin jo ajan Omagurulle ja hän varmaan osaa auttaa.