Vastattu

Huawein akku ei lataudu

  • 12 April 2017
  • 3 kommenttia
  • 14177 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Minulla on lähes kaksi vuotta käytössä ollut Huawei MediaPad T1 10 -tabletti. Akku latautuu erittäin hitaasti ja välillä ei aloita latausta olleenkaan. Esim. eilen illalla laitoin akun lataukseen, mutta mitään ei tapahtunut. Tänä aamuna aloitti lataamisen ja on ladannut jo kolmisen ri tuntia ja nyt näyttää latausprosentti olevan 31. Missähän vika. Onko akku jo tiensä päässä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 12 April 2017, 11:20

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Onko sinulla mahdollisuutta testata toista laturia / johtoa? Vika ei välttämättä ole laitteessa vaan laturi / USB -kaapeli voi olla vioittunut myös.

On toki mahdollista, että myös itse laitteen akku on tullut tiensä päähän. Tähän vaikuttaa myös se, miten laitetta ja akkua on käytetty nämä vajaat kaksi vuotta. Jos akun varaustila on ollut jatkuvasti alhainen ja/tai laitetta on säilytetty pitkään akku tyhjänä, on se voinut ajan saatossa tehdä hallaa akulle, eikä se jaksa enää samalla tavalla kuin aiemmin.
Käyttäjätaso 1
Testasin toista laturia/johtoa eilen illalla samalla tuloksella eli ei ladannut. Laitetta on käytetty todella paljon näiden kahden vuoden aikana. Akku ollut latauksessa päivittäin, eikä ole ehtinyt oikeastaan koskaan täysin tyhjäksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos kytket laitteen tietokoneeseen USB -kaapelilla, tunnistaako tietokone tabletin? Onnistuuko tiedonsiirto tietokoneen ja tabletin välillä USB -kaapelia käytettäessä?

Jos ei: Vika voi olla laitteen USB -liitännässä. Sen korjaaminen voi mennä takuun piiriin. Muussa tapauksessa korjauskustannus on 55 euroa.

Jos tietokone tunnistaa laitteen ja tiedonsiirto onnistuu, on vika todennäköisesti akussa: Korjauskustannus 65 euroa. Akun takuu on yleensä maksimissaan puolet itse laitteen takuusta.

Huawein tabletit huoltaa Mobylife -niminen huoltofirma. Heiltäkin voi kysellä vinkkejä, mikä laitetta voisi vaivata.