Vastattu

Television palautus

  • 1 December 2017
  • 5 kommenttia
  • 1266 katselukerrat

Moi,

Mitenkäs television palautus toimii ja missä kunnossa sen täytyy olla, jos esimerkiksi on päivän laitetta kokeillut ja ei mielytä, niin voiko sen palauttaa? Ja laitetaanko se paikalliseen postiin menemään vai minne, kun on kotiinkuljetuksella tullut?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 1 December 2017, 16:36

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moro! :)

Pääsääntöisesti laitteesta voidaan periä arvonalenema, jos laite on käyttöönotettu (pakkausmateriaalien puute ei oikeuta perimään arvonalenemaa).

Jos haluat perua tilauksen niin toimita pakkaus lähimmän Matkahuollon tai Postin kautta meille maksutta, ohjeet ja osoite löytyy täältä.

Jos haluat, että palautus noudetaan kotoasi niin kilauta asiakaspalveluumme niin tilataan sinulle se kotinouto erikseen. 🙂
Okei, millasista summista sitten puhutaan näissä arvonalenemisissa? Ja pakkohan tuo telkku on kytkeä kiinni, että näkee miltä näyttää.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Arvonalenema -maksu on yleensä noin 30% laitteen hinnasta, mikäli se peritään. Palautettavan laitteen tulee olla ehjä ja käynnistyä, eikä siinä tule olla käytönjälkiä tai vaurioita (esim naarmuja).
Kun itse tällä hetkellä epäröin vielä tämän ja yhden toisen mallin välillä, kun tuntuu että meidän pimeässä olohuoneessa tämän telkkarin mustantoisto kärsii joissain tilanteissa. Niin voiko tuota huoletta testata vielä ensi viikon jos käytönjälkiä tai vaurioita ei tule?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jos etämyynnin peruutusoikeutta on jäljellä niin sitten toki voi testailla 🙂 Tuosta arvonalenemasta ei voida ennakkoon antaa päätöstä suuntaan tai toiseen, vaan tämä määrittyy sitten siinä kohtaa jos laite meille palautuu, siihen ei tuo palautukseen mennyt aika itsessään vaikuta