Win 7 Hakuongelma

  • 19 maaliskuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 1037 katselukerrat

Kun kirjoitan hakukenttään esim: jonkun video tiedoston nimen, jonka tiedän olevan kovalevyllä, niin haku ilmoittaa ei tuloksia, mutta jos muokkaan haettua video tiedostoa kovalevyllä, niin sitten haku löytää sen!, kansion haku asetuksien muuttaminen, ei ratkaise haku ongelmaa!. kovalevy josta yritän hakea on GPT kovo, olisiko tällä osuutta asiaan?.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Hei @marko69! Pahoittelut, jotenkin tämä ketju oli päässyt hukkumaan ja jäit ilman vastausta. :pensive:

Ensiksikin, vahva suositus päivittää Win7 → Win10, sillä tuon käyttöjärjestelmän tuki on loppunut jo tammikuussa. Mitä tuohon itse ongelmaan tulee, taitaa olla ennemmänkin ominaisuus kuin vika. Olen itse huomannut ihan samaa, että vaikka tietää jonkun tiedoston olevan olemassa, ei haku sitä aina löydä - valitettavasti. Sama ongelma tulee nykyisinkin Win10 aikana vielä vastaan satunnaisesti. Joskus haku toimii hiukan paremmin, kun windowsin resurssienhallinnalla ensin avaa kyseisen levyaseman ja tekee haun suoraan tietylle asemalle. Aina tämäkään ei kyllä ole ongelmaa ratkaissut, ainakaan oman kokemukseni mukaan.

Löytyykö OmaYhteisöstä muita vinkkejä? :thinking:

Saattoi olla että jonkun päivityksen jälkeen, haku ei ole toiminut enää kunnolla, pitää laittaa harkintaan mahdollinen päivitys Win10, pöytäkoneeseen, vaan kun on arveluttanut nuitten win7 ajureiden sopivuus win10:iin, päivitin jo läppärin win7-win10:iin, ja ei löytynyt grafiikkasuorittimen ajureita.

Osallistu keskusteluun