Vastattu

@kotinet.com sähköposti ja kotisivutila

 • 5 January 2016
 • 18 kommenttia
 • 30132 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Monta kertaa askarrattanut monien henkilöiden kanssa nämä kotinet.com asiat.

Saako vielä aktivoitua @kotinet.com päätteellä sähköpostilaatikoita?

Voiko @kotinet.com laatikoihin tehdä vielä muutoksia, vai pysyvätkö ne niinkuin ovat ja vain niillä joilla ne on käytössä?

Entä kotinet.com kotisivutila, voiko sen vielä ottaa käyttöön?

Entä tehdä muutoksia esim. tunnuksen vaihto?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Tiude- 14 January 2016, 15:34

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

18 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Tietääkseni kotinet.com päätteitä ei enää saa. En ainakaan testatessani saanut sillä päätteellä onnistumaan luontia. Muita päätteitä on tietenkin. Jos sinulla on kotinet.com osoite löytyy se oletuksena OmaElisasta ja on hallittavissa sieltä kautta kuten kaikki muutkin sähköpostit. Kotinet-osoitteet eivät tässä eroa mitenkään muista osoitteista. Kotisivutila tietääkseni sisältyy kaikilla palveluun jos on laajakaista ollut ennen ja nyt vielä. Vielä tuo viimeinen mitä tunnusta tarkoitit?
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki
  Urhokas kirjoitti:
  @ihmettelijä2 Tietääkseni kotinet.com päätteitä ei enää saa. En ainakaan testatessani saanut sillä päätteellä onnistumaan luontia. Muita päätteitä on tietenkin. Jos sinulla on kotinet.com osoite löytyy se oletuksena OmaElisasta ja on hallittavissa sieltä kautta kuten kaikki muutkin sähköpostit. Kotinet-osoitteet eivät tässä eroa mitenkään muista osoitteista. Kotisivutila tietääkseni sisältyy kaikilla palveluun jos on laajakaista ollut ennen ja nyt vielä. Vielä tuo viimeinen mitä tunnusta tarkoitit?

  Joudunkin monelle kertomaan pettymyksen, että eivät saa enään @kotinet.com päätteisiä sähköposteja.

  Tarkoitin sitä, että miten onnistuu esim. www.kotinet.com/omasivu tilalle salasanan vaihto tai jopa koko "tunnuksen" vaihto eli vaikka /omasivu vaihto /uusiomasivu ?

  Tarkoitin tuosta kotisivutilasta, että voiko vielä ottaa käyttöön ex PPO:n alueella asuvat tuolla www.kotinet.com/ -osoitteella (domainilla) olevan tilan käyttöön?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Hei!

  Uusia @kotinet.com –pääteisiä laatikoita tai kotisivutiloja ei voi siis enää  saada. Tämä pätee myös vanhojen PPO-asiakkaiden kohdalla.  Se tarkoittaa myös sitä, että uutta tunnusta ei voi luoda tuolla päätteellä.

  Mikäli tuo loppuosa/tunnus halutaan muuttaa, uudet tunnukset voidaan laajakaista asiakkaalle avata( muotoa saunalahti.fi/xxx ). Silloin  asiakkaan tulee ottaa vanhan sivun sisältö talteen ja siirtää se uuteen tilaan.:)

  Kotisivujen osalta salasanan vaihto onnistuu vanhan Oma Saunalahden puolelta, kohdasta "Laajakaista ja internetpalvelut" -> Unix-tunnukset.

  Toivottavasti tämä selventää tilannetta! :smileyazn:
  Ei taida toimia tuo Tiuden linkki enää?
  Pitäisi päivittää kotinetissä olevaa sivua ja salasana on unohtunut.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Ei taida toimia tuo Tiuden linkki enää?

  Tuo linkki tosiaan ohjaa ainoastaan tähän keskusteluun, mutta kuten Tiude itse kirjoituksessaan toteaa, niin "Kotisivujen osalta salasanan vaihto onnistuu vanhan Oma Saunalahden puolelta, kohdasta "Laajakaista ja internetpalvelut" -> Unix-tunnukset"
  Ei siellä ole enää mitään unix tunnukset alavalikkoa
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Ei siellä ole enää mitään unix tunnukset alavalikkoa

  Siinä tapauksessa sinun kannattaa olla yhteydessä aspaan. Laita asiakasnumerosi Palstan profiiliisi sille varatulle paikalle, ja sen jälkeen yksityisviestillä asiasi Palstatiimille. Yksityisviestissä voit huoleti (ja sinun tuleekin) mainita tarkemmin kotisivusi tunnukset, ym. henkilökohtaisia tietoja. Tänne niitä ei tule kirjoittaa.
  Viikolla soittelin omaguruille ja tuli tällainen tieto tekstarilla perään:"kotisivutilasi on siirretty elisa viihteen yhteyteen ja hallintatunnusten vaihto on mahdollista omaelisassa."
  Mitenkähän tuokin onnistuu kun ei siellä voi hallita kotinet kotisivutilaa. Kotinetin sähköposti osoitteet sinne kyllä ilmestyivät. Onko antaa mitään vinkkiä?.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Nuo kotisivujen hallinnat eivät ole vielä OmaElisassa, ovat kyllä tulossa sinne vähän myöhemmin. Siihen asti mahdolliset muutokset tunnuksiin tehdään asiakaspalvelussa.
  Asiakaspalvelussa kädet nousivat pystyyn. Kehottivat ottamaan yhteyttä guruihin. Gurut olivat siirtävinään tilin elisa viihteeseen. Nyt olisi ihan kiva saada vastinetta guruihin uponneista maksuista...
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Laitatko meille Palstatiimin profiilista yksityisviestillä asiakastietoineen, niin saadaan tarvittaessa päivitettyä tunnuksia? 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki
  Tässä on eräitä kotinet.com kotisivuja muokkailtu ja sieltä löytyy sellainen kansio kuin cgi-bin jonka avulla pitäisi olla mahdollista jonkinlaisia skriptejä ajaa, no jotakin yritin netiästä löytyvien ohjeiden perusteella testata, mutta mikään niistä ei lähtenyt toimimaan.

  http://yritysten-asiakastuki.elisa.fi/ohje/147/
  Eli se cgi-bin on PPO:n aikoina toiminu ja tuolla sanotaan että sen voi tilata myynnistä, no mitenkä asia hoidetaan kotinet.com kotisivutilaan? Maksaako tuki jotain extraa, vai riittääkö vaan sen aktivointi? Vai onko se kaikilla aktivoitu ja en itse vaan sitä osannut käytää?
  Minulla tuo Samsung tabletti ja kotinet.com osoite, saapuva posti ei pelaa,mikähän portti tms. tuolla pitäs olla?
  Käyttäjätaso 7
  Minulla tuo Samsung tabletti ja kotinet.com osoite, saapuva posti ei pelaa,mikähän portti tms. tuolla pitäs olla?

  Kaikkien Elisa hallinnoimien postitilien pitäisi toimia samoilla palvelinasetuksilla. Myös vanhojen PPO:n tilien.

  https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/
  Eipä ala pelittään?? tuommonen laite modeemin kautta>> Samsung 3-lite SM-T110
  Käyttäjätaso 7
  Eipä ala pelittään?? tuommonen laite modeemin kautta>> Samsung 3-lite SM-T110

  Pääsetkö kirjautumaan Webmailin kautta sille tilille ja tarkistamaan , ettei laatikko ole täynnä. Mikäli mahdollista , niin lähetä joltakin toiselta tililtä testiviesti siihen toimimattomaan osoitteeseen. Jos laatikko on täynnä , niin sinun pitäisi saada virheilmoitus paluupostina ja siitä jostakin kohtaa löytyy teksti "Quota exceeded".
  Kyllä siinä tuossa laitteessa/samsung se häikkä eli pöytäkoneella kaikki pelaa kun Webmailin kautta kirjautuu jne,,,,
  Lieköhän kuinka vaikea palautella kotinet.com tunnuksia jos on käyttäjätunnus tiedossa, mutta ei salasanaa, eikä sopimus ole omissa nimissä tehty?