Vastattu

En pysty kirjautumaan elisa.fi sähköpostiini.

  • 26 October 2019
  • 3 kommenttia
  • 857 katselukerrat

Moi.

 

Mistä mahtaa johtua, etää en pysty kirjautumaan sähköpostiini. Viimeksi puhelimeni vastaan otti postia kaksi päivää sitten. Nyt koitin koneella kirjautua ja kun syöttää käyttäjätunnuksen ja salasanan niin ei tapahdu mitään. Hetken vilkuu tekstejä vas. alalaidassa ja sitten pyytää uudestaan salasanaa. Ei mitään ilmoitusta “virheellinen salasana” tai mitään muutakaan.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 28 October 2019, 13:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää huomenta.

Oletko kokeillut kirjautumista toisella selaimella? Onko sähköpostisi nimissäsi, silloin sen salasanan vioi vaihtaa OmaElisassa, mutta tapauksessa saattaa olla poistettu käytöstä esim. spam takia. Jos sähköpostisi ei ole nimissäsi, sen palauttaminen voi olla vaikeaa.

Nyt soi Actualized.org - How To Deal With Difficult & Toxic People.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@mika84 Jos sähköpostiosoitetta ei ole liitetty millekään sopimukselle / henkilötunnukselle, etkä pääse kirjautumaan sähköpostiin, toimi tämän aiheen aloitusviestin mukaan.

 

Toisinaan sähköpostin salasana on voitu rikkoa Elisan toimesta juurikin siksi, että kyseisestä sähköpostista on lähetetty roskapostia. Salasanan voi palauttaa OmaElisan kautta, mutta vain silloin, jos sähköpostilaatikko on rekisteröity jollekin sopimukselle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Hei @mika84 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Kokeilitko kirjautua Elisa Webmailin kautta? Mikäli kokeilit kirjautumista tuota kautta etkä pysty kirjautumaan toisellakaan selaimella, suosittelen vaihtamaan salasanan OmaElisasta :)