Vastattu

OnePlus 3t etukamera ei toimi

  • 30 June 2018
  • 1 kommentti
  • 1328 katselukerrat

OnePlus 3t etukamera lakkasi toimimasta pari viikkoa sitten yhtäkkiä. Etukameralle siirtyessä näyttö jäätyy tai menee mustaksi kaikissa sovelluksissa, joissa kamera käytössä. Kamerasovellus jäätyy etukameralle siirtyessä kokonaan, ettei saa takakameraa takaisin tai muita toimintoja käyttöön sulkematta sovellusta kokonaan. Onko tällaista tapahtunut muilla tai onko jotain asetuksia tms mitä kannattaa tarkistaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 1 July 2018, 12:38

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Tuota ongelmaa on ollut lukuisilla muillakin käyttäjillä. Ensimmäisenä toimenpiteenä ovat suositelleet välimuistin tyhjennystä. Polku tähän on jotakuinkin seuraava: asetukset->sovellukset->kamera->tallennustila-> tyhjennä tiedot ja välimuisti.

Jos tuo toimenpide uudelleenkäynnistyksen ohella ei toimi, kannattaa harkita puhelimen palauttamista tehdasasetuksille. Ennen tätä toimenpidettä kaikki tärkeä data talteen, koska ne katoavat kun puhelin palautetaan tehdasasetuksille.

Mikäli tämäkään toimenpide ei auta, vaatii puhelin huoltoa. Kyseessä lienee tällöin ihan rautavika, jota ei voi itse korjailla.