Vastattu

Tekstiviestit sim-kortille

  • 25 June 2016
  • 5 kommenttia
  • 5260 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 25 kommenttia
Hei, saako, ja jos niin miten, tekstiviestit tallennettua sim-kortille? Luuri on Samsung Galaxy s6.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Manipenni 26 June 2016, 17:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ennen kuin joku viisaampi, asiasta oikeasti jotain tietäväkin vastaa, niin voin heittää tähän olettamuksen; oikeastaan mitkään nykyaikaiset puhelimet eivät tallenna SIM-kortille tekstiviestejä tmv. tietoja.

Jos kaipaat tekstiviestien siirtämistä vanhasta puhelimesta uuteen, niin tähän tarkoitukseen on varmuuskopiot. Niiden kautta siirrät kaiken datan vanhasta puhelimesta uuteen, kunhan on sama käyttöjärjestelmä.
SIM-kortille ei kovin montaa viestiä mahdu (vai mahtuuko nykyään, oma sim on vuodelta 1996), joten kätevämpää on tosiaan tehdä viesteistä varmuuskopiot.

Kyseisestä puhelimesta ei ole kokemusta, mutta muutamalla muulla nykyälyluurilla olen kyllä viestejä simillekin siirrellyt. Nykyisellä LG:llä esimerkiksi viestiä pitkään painaessa avautuu valikko, jossa vaihtoehtona on myös tallennus simille.
Pitkään painaen ei onnistu tällä luurilla. Tein jo varmuuskopion varmuudeksi PCllekin SmartSwitchin kautta. Eiköhän pysy tallessa. Kiitos vastauksista 😳
Oletko penkonut tekstiviestisovelluksen valikot? Harmi, etten muista miten entisessä Samsungissa homma toimi. Siinä taisi jossain valikossa olla Siirrä ja sen takana vaihtoehto SIM-kortille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Galaxy s5:ssa saa viestiä painamalla auki valikon, jossa on tuo siirrä SIM kortille vaihtoehto. Siirto näyttää onnistuvan vain viestille, joka ei ole MMS tai viestissä ei ole esim.www-sivua, puhelinnumeroa tm.mikä muuttuu ns. linkiksi viestiä lähetettäessä. Muita viestejä sen sijaan saa hetken viestiä painamalla lukituksi ja jos yrittä poistaa, niin tulee varmistus ja muistutus, että viesti on lukittu.