Blog

Jääkiekon MM-kisat 2019

  • 2 May 2019
  • 9 kommenttia
  • 1104 katselukerrat
Jääkiekon MM-kisat 2019
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Taas on se aika vuodesta, kun jäljellä on enää kiekkokaudesta MM-kisat & NHL:n pudotuspelit. MM-kisat 2019 pelataan tällä kertaa Slovakiassa.

Tarkemman otteluohjelman löydät täältä. Laitetaan tästä huolimatta myös tähän ne meitä kiinnostavimmat pelit ja ajat eli suomeksi Suomen alkulohkon pelit.

Perjantaina 10.5 klo 17.15 Suomi-Kanada
Lauantaina 11.5 klo 21.15 Slovakia-Suomi
Maanantaina 13.5 klo 17.15 Yhdysvallat-Suomi
Torstaina 16.5 klo klo 21.15 Suomi-Tanska
Perjantaina 17.5 klo 21.15 Suomi-Iso-Britannia
Sunnuntaina 19.5 klo 21.15 Ranska-Suomi
Tiistaina 21.5 klo 13.15 Suomi-Saksa

Vaikka saalis NHL:stä näyttää jäävän tänä vuonna hieman totuttua laihemmaksi niin nämä kisathan kiinnostavat aina, vaikka nyt ei ehkä isoimpia ennakkosuosikin paineita kannetakaan. Ennakkoon ainakin päästään räväkästi alkuun, kun heti alkaa kovalla pelillä Kanadaa vastaan eikä vastukset siitäkään eteenpäin turhan helpoilta näytä. 🤗

Pelithän näkee siten, että Maikkarilta (kanavilta 3, 23 ja 503) Suomen pelit veloituksetta ja muut pelit, joita seurata haluaa vaativatkin jo C Moren kanavapaketin tilausta. Jos omistat Elisa Viihteen niin tilaamalla C More Sport paketin näkee kaikki pelit & studiot omalla digiboksilla, mutta tämän lisäksi luonnollisesti myös C Moren omaan sovellukseen pääsee kirjautumaan Elisa Viihde -tunnuksilla ja tällä tavalla pelejä voi katsoa myös älypuhelinten ja tablettien kautta C More sovelluksella. Tämän lisäksi katsominen onnistuu suoraan omalla selaimella.

Osalla on varmaan vielä käytössä kanavakortteja, joten kanavakorteille täytyy tilata samalla tavalla sisältö erikseen kuin digiboksillekin ja tuo paketti, jolla peleihin pääsee käsiksi (siis ihan koko kattaukseen) on siis C More Sport tai C More Total.

Me kannustetaan kovasti ja ollaan vahvasti kisoissa mukana heti alusta asti myös täällä Elisalla, joten neuvotaan mielellään kaikissa kanavissa somea ja foorumia myöten, mikä paketti tulee tilata, jotta pelit varmasti näkyy omassa televisiossa parhaalla mahdollisella laadulla.

Millaisin odotuksin teillä lähdetään kisoihin? Riittääkö peruskanavat ja Suomen pelit vai täydennätkö kotistudiotasi vielä muiden maiden pelitarjonnalla sekä mahdollisesti suosikkiselostajallasi? Minulle ainakin kisoissa tärkein asia on seura, joten yhtäkään peliä tuskin tulen katsomaan yksin vaan perheen & kavereiden voimin lisää kannatusta peliin. Vähän popkornia kotistudioon ja päälle tietysti hyvä seura niin siitä se lähtee! Myönnän myös lievän jääkiekkohulluuteni ja täytän kisojen ajan myös välipäivät muiden joukkueiden pelejä katsellen 😂

Mikäli omistat Elisa Viihteen tai Elisan kanavakortin niin tilaus omalle Viihteelle, jolloin samaa sisältöä pystyy käyttämään C More sovelluksella omilla tunnuksilla. Mikäli käytössäsi on esimerkiksi ainoastaan puhelin tai tabletti niin C Moren tilauksen voi tehdä suoraan täältä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Ei riitä Suomen pelit, mutta en nyt sentään kaikkia 64 ottelua meinannut katsoa, mutta ehkä puolet.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12
Me katsotaan varmasti kaikki Suomen pelit, muitakin ehkä siinä sivussa :)

Mulla onkin heti itselläni visainen haaste - me matkustamme ulkomaille kisojen ensimmäiseksi viikoksi. Miten ihmeessä näen pelit toisessa EU-maassa? 😱
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Miten ihmeessä näen pelit toisessa EU-maassa? 😱

Freedome VPN:n asennat puhelimeen/tablettiin ja katsot CMore-appsilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Miten ihmeessä näen pelit toisessa EU-maassa? 😱Freedome VPN:n asennat puhelimeen/tablettiin ja katsot CMore-appsilla.


Siitäpä sitten opiskelemaan 🤓
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22


Miten ihmeessä näen pelit toisessa EU-maassa? 😱Freedome VPN:n asennat puhelimeen/tablettiin ja katsot CMore-appsilla.
Siitäpä sitten opiskelemaan 🤓

Tuohon opiskeluun löytyy hyvä artikkeli pohjaksi 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23Miten ihmeessä näen pelit toisessa EU-maassa? 😱Freedome VPN:n asennat puhelimeen/tablettiin ja katsot CMore-appsilla.
Siitäpä sitten opiskelemaan 🤓
Tuohon opiskeluun löytyy hyvä artikkeli pohjaksi ;)


Näköjään huhtikuussa muuttunut niin, että VPN-käyttö ei enää ole mahdollista.

C More ja VPN-yhteydet

C Moren ohjelmat ovat aina olleet katsottavissa vain Suomessa paikallisista sisältösopimuksista johtuen. Huhtikuusta 2019 alkaen C Moren käyttäminen VPN-yhteyden kautta ei ole enää mahdollista.

Suomeen sijoitettu VPN on estetty yhteys, myös Suomessa ollessa. Toisin sanoen, VPN:n päällä olo estää palvelun käytön automaattisesti riippumatta siitä, missä laitteen fyysinen sijainti on. VPN-yhteys estää meitä todentamasta asiakkaan todellisen sijainnin.

Ota siis VPN-yhteys pois käytöstä ja käynnistä selain tai sovellus uudelleen, jotta pääset taas katsomaan ohjelmia. EU-alueella vieraileville asiakkaillemme mahdollistamme edelleen katselun väliaikaisesti, 28 vuorokauden ajaksi. Katselu ulkomailla onnistuu, kun kytket tilauksellesi EU-käytön päälle omista tiedoistasi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
No höh... Mutta sentään tuo EU-siirrettävyys tuossa opastettu, eli mahdollista katsella vaikka Freedome ja muut VPN:t on pois pelistä 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Päivitetään siltä osin tätäkin keskustelua, että joukkue on julkistettu & Jukka Jalosen mukaan myös valmis 😃 Eli ei olla ennakkosuosikkeja ainakaan 😛 Viimeksi, kun tämmöinen tilanne 2014 niin mentiin finaaliin asti, oliskohan tässä nyt samaa menoa? 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Mobiililaitteiden käyttäjille vinkkinä jakoon, että Elisa Viihteen sovelluksessa kun laittaa lähetyksen nauhoitukseen niin sitä pääsee katselemaan livenä kesken tallennuksen esim. Kanavilla nyt -osiosta 😉