Vastattu

laajakaista lopetti toimiuntansa win 10

  • 27 marraskuu 2020
  • 11 kommenttia
  • 604 katselukerrat

elikkä siis...laajakaista sanoi sopimuksensa irti nykyisessä koneessa...toimii moitteetta toisessa koneessa kylläkin. win 10 ja modeemi on zyxel vgm3925b10b. kone ei havaitse verkkolaitetta ja jos yritän manuaalisesti, löytää zyxelin ja vaatii 8 numeroista koodia mitä ei ole. täältä yritin löytää apua vanhoista keskusteluista mutta mikään ei auta...help!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Blue.D 30 marraskuu 2020, 23:08

ongelma ratkesi kun palautin tietokoneen oletusasetukset

Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Onko toi kone sulla verkkojohdolla vai langattomasti kytkettynä tohon VMG3925:een? Mikäli langattomasti niin pystytkö testaamaan johdolla? Vähän toki nyt kuulostaisi että voi olla tietokoneesta verkkokortti hajonnut, etenkin kun toinen kone sulla kuitenkin toimii siellä. Ootko Windowsin puolelta saanut mitään selkeämpää herjaa vielä aikaiseksi?

Käyttäjätaso 4

Jos yhteys ksyelee salasanaa, on se luultavasti siis langaton yhteys.. Salasana pitäisi nyt jostain kaivella esille.

Onko laite Elisalta, eikös näissä ole yleensä ollut salasana purkin pohjassa/kyljessä tarrassa ? @Patomiäs 

kone on yhdistetty nyt langattomasti ja se toimii moitteetta. langallinen ei toimi. windowsin puolella sanoo että kaikki on kunnossa. päivitin windowsin tossa pari päiää sitten, eikä toimi, kokeilin siirtyä vanhempaan versioon eikä ongelma korjaantunut. toisessa koneessa on win 7 ja kone vanhempaa mallia.

….siis sitä pakottamista ei sitten tarvita kun kummia kyselee, laite on elisalta

Käyttäjätaso 4

Langallisen pitäisi kyllä toimia kun vain johdon kytkee. Kunhan johto ei ole modeemin wan portissa.

 

pitäis olla oikein kytketty ja kahella piuhalla kokeiltu

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Eiväthän kotieläimet ole pureskelleet Ethernet-kaapelia rikki?

Elisa VMG3925 Ethernet-portit tukevat 1000 Mbit/s nopeutta. Ovathan käyttämäsi verkkokaapelit vähintään CAT 5e luokkaa ja kaikkiin 8 liitinpaikkaan on asetettu johtimet?

660-sarjasta alkaen Zyxeleissä on ollut heikot Ethernet-portit.  Kokeile kytkeä kone modeemissa toiseen LAN-porttiin siltä varalta, että aiemmin käyttämäsi portti on vikaantunut.

piuhat on kunnossa ja cat 5e luokkasia, kaikki portit kokeiltu

Käyttäjätaso 4

Verkkokortin ajurit?

just kattelin noita ajureiita ja kone sanoo että device not found. ethernetin valo palaa koneessa ja laitehallinta löytää vain WAN osia, muttei lan eikä ethernettiä.

Käyttäjätaso 4

just kattelin noita ajureiita ja kone sanoo että device not found. ethernetin valo palaa koneessa ja laitehallinta löytää vain WAN osia, muttei lan eikä ethernettiä.


Jos ei laite näy laitehallinnassa, niin ajurit ei kyllä silloin auta ..

Viisaammat saa korjata jos olen väärässä, mutta laitteen pitäisi jollain tapaa näkyä laitehallinnassa, vaikka vain tuntemattomana laitteena jossei mitään ajureita ole löytynyt ?

ongelma ratkesi kun palautin tietokoneen oletusasetukset

Osallistu keskusteluun