Vastattu

Lenovo TB2-X30L tabletin wifi-yhteys ei toimi

  • 16 April 2017
  • 4 kommenttia
  • 3125 katselukerrat

Tabletti ei suostu menemään verkkoon vaikka löytää oikean verkon, missä vika?
Aiemmin toimi langattomassa verkossa kotona ihan moitteetta mutta nyt, kun menin tilaamaan laitteeseen Micro-sim -kortin yhteys katosi! Micro-simiä en ole vielä saanut, mutta kyllähän tuon tabletin pitäisi toimia ilman sitäkin, kun kerran verkon kuitenkin löytää. Mulla on siis Elisa Viihteen nettiliittymä. Osaisiko joku auttaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 18 April 2017, 14:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Eikö se siis hyväksy wifin salasanaa vai mikä virhe tulee kun yrität yhdistää löydettyyn verkkoon?
Ilmoittaa ensin, ettei yhteyttä verkkoon. Sitten kun menee asetusten kautta tarkistamaan WLAN-verkot, näyttää kyllä käytettävissä olevat verkot, joiden joukossa se oikea on mutta, kun pyytää yhdistämään, mitään ei tapahdu! Ei siis kysy edes salasanaa... Tai sitten, kun valitsee oikean verkon ja painaa unohda, päästää kirjoittamaan salasanan, muttei silti yhdistä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa ainakin reititin resetoida "reset"-napista, ja sen jälkeen (jos ei auttanut) vielä vaihtaa tuo langattoman verkon nimi / salasana.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Mikäli sinulla tai jollain muulla taloudessasi asuvalla on käytössä älypuhelin, luo siitä ns. WiFi hotspot, eli ota puhelimesta Internet -yhteyden jakaminen käyttöön. Puhelimessa on oletuksena langattoman verkon nimi ja mahdollisesti myös salasana.

Kykeneekö tabletti yhdistämään itsensä tämän puhelimen kautta luotuun langattomaan verkkoon vai ilmeneekö myös puhelimen verkon kanssa samoja ongelmia?