Vastattu

Mikä on paras modeemi pelaamiseen viive tällä hetkellä noin 50ms ja elisan perus modeemi käytössä 100m

  • 11 August 2020
  • 1 kommentti
  • 1499 katselukerrat

Millä saada viive pienemmäksi käsittääkseni nopein netti mitä elisalta saa ja viimeisin laajakaista modeemi silti pelatessa ping 50-60 mitä jos hommais jotain niit peli reitittimiä oisko niistä apua ois kiva jos joku joka näistä asioista tietää ni vastais kiitos etu käteen

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 11 August 2020, 05:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Reitittimen vaihtamisesta ei ole apua yhteyden viiveisiin, ellei se ole tältä osin erityisen huono. Tällainen voisi olla ehkä joku 30 vuotta vanha laite, eli käytännössä kaikki käytössä olevat reitittimet kelpaavat pelaamiseen.

Käytetäänkö teillä samaa nettiyhteyttä samanaikaisesti myös muuhun kuin pelaamiseen? Jos käytetään, kokeile lyhenevätkö viiveet siirtämällä internetin muu käyttö joko toiselle yhteydelle tai sulkemalla se. Eli älytelevisio joko kiinni tai käyttämään vaikka kännykän internet-jakoa.

Ainoa todellinen tapa lyhentää viiveitä on vaihtaa valokuitu- tai Ethernet-liittymään.

Varo tekokuituliittymiä. Adsl-, vdsl-, ja kaapelimodeemiyhteyksiä markkinoidaan surutta ”valokuituyhteyksinä”, vaikka niiden ominaisuudet eivät vastaa valokuitua, erityisesti juuri viiveiden suhteen!

Minne päin maailmaa mittasit 60 ms tuloksia? Kotimaassa tuo on huono tulos, hyvä olisi 1 - 15 ms. Ulkomaille 60 ms sen sijaan on ihan hyvä arvo.