Vastattu

Ping korkea

  • 16 May 2018
  • 2 kommenttia
  • 1849 katselukerrat

Onkohan jotain mahdollisuutta saada pingiä alaspäin Elisan suunnalta? Itsellä pelatessa ping 40 kun kavereilla pyörii ping 20 tietämissä. Kokeillut itse eri piuhoilla ja välillä langattomasti eikä mistään ole apua ollut. Vai onko ainoa mahdollisuus vaihtaa toiseen firmaan jolla saa pingiä pienemmäksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 17 May 2018, 06:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Moro Midder ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Pingiin vaikuttaa hyvin laaja kirjo erilaisia asioita. Tapahtuuko tätä sinulla vain jonkin tietyn pelin kanssa, vai kaikkien? Oletko kokeillut useammalla modeemilla? Millä tekniikalla internet yhteytesi on toteutettu? Langallinen yhteys on Pingin kannalta aina se paras vaihtoehto, Wifiä kannattaa ehdottomasti välttää.
Useammalla modeemilla en ole kokeillut koska minulla on tämä Elisalta hommattu Kotiboksi HG635. Olen ajatellut että se olisi optimaallinen Elisaa varten. Nettini on 16M ADSL. Vertailun vuoksi vielä, kun teimme kaverin kanssa ping testiä ja hänellä kilpailevan firman 8M ADSL niin hänen ping 16 ja minun siinä testissä 28. Kohtalaisen mykistävä ero. Vaikka downloadini on se mitä se pitääkin niin se ei kuitenkaan auta yhtään pelaamisessa ja tämä sama ping ongelma on jokaisesa pelissä, jossa pienempää pingiä vaadittaisiin.