Vastattu

WIFI ja salasana

  • 25 September 2016
  • 3 kommenttia
  • 1984 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Nyt iski ongelma. Pitäis saada vanhalla luurilla wifiyhteys tähän kodin nettiin. Ei vaan kuollakseen muista mikä on salasana. Kun vaidoin luurin ja lisäsin siihen uuden kortin,niin sillä aukes wifi automatik ilman että tartti salasanoja naputella. Nyt kuitenki tarttis vanha luuri saada toviks yhdistettyä myös wifillä,vaan ei nyt onnaa juurikaan salasanan takia. En itseasiassa muista olenko koskaan vaihtanut salasanaa,vai onko joku ns.alkuperäinen tullut mukana sillon ku netin hommasin. Nyt on ihan tyhjä aukko siltä osin päässä. Jotain salasanoja koittelin,mutta mikään ei liene oikea kun ei toimi:? Onkohan mitään keinoa,vai pitäneekö tyytyä vaan kohtaloon.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 25 September 2016, 18:09

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Jos modeemi on Elisan toimittama, modeemin resetointi palauttaa salasanan oletukseksi (lukee modeemin takana/pohjassa). Tuon voi sitten muuttaa uudestaan haluamakseen. Joissain modeemeissa salasana saattaa näkyä myös paikallishallinnassa laittamalla rastin ruutuun "näytä salasana".

Jos modeemi on hankittu itse, pitää tuo salasana käydä muuttamassa paikallishallinnasta ja tämän jälkeen määritellä uusi salasana kaikille laitteille.
---
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Kitooos,nyt sain yhteyden vanhalla luurilla. En tutkaillu miten salasana vaihdetaan(tai ainakaan en muista). Olkoon tuo modeemissa oleva,sieltä sit helppo luntata,jos sattuu joskus tarviimaan. Tänks!