Vastattu

ZyXel VMG3326-D20A Yritän päästä modeemin hallintaan http://192.168.10.1 osoitteella

  • 18 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 15375 katselukerrat

ZyXel VMG3326-D20A Yritän päästä modeemin hallintaan http://192.168.10.1 osoitteella mutta ei onnistu eikä hyväksy mitään antamistani "käyttäjä/salasana"yhdistelmistä. Kokeiltu "default" arvot: "admin" ja "user" salasanalla 1234, reititimen pohjassa annetut "Koti_...."  ja WPA2-avain salasanana, millä pääsee hallitsemaan WLAN-yhteyksiä (mitkä toimivat).

Yritin myös Elisa "kotiboksin" tunnusta ja salasanaa, (siis niitä,millä voin etäohjata esim TV-tallenteita) mutta ei onnistu, ei päästä modeemin hallintaan (ponnahdusikkunat sallittu ja Firefox-selain). Kokeiltu myös LAN-kaapeli Ethernet-liittimeen että WAN-porttiin kytkettynä. (Pitänee kait olla siinä Ethernet-porttissa kiinni? Ei ole käyttöohjeessa mainittu.)

Mistä mättää?

Toiseksi, USB-porttiin liitetty Huawei E 367 varustettuna Saunalahden Prepaid SIM-kortilla ei ota yhteyttä 3G-reitittimenä tällä ZyXelin-boksilla vaikka ko. nettitikulla onnistuu samassa paikassa Android-tabletin liittäminen nettiin. Mistähän kiikastaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortu 18 December 2014, 22:16

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Kirjautuessa on käyttäjä joko admin tai user. Salasana on 1234 tai WPA2-avain, jos on resetoinut modeemin. Muulloi on itse annettu salasana tai default-salasana.

Lan-portti on oikea tietokoneen yhdistämiseen.

Kyllä tässä modeemissa tuo tikku toimii. Onhan sinulla oikea APN käytössä.
Hei

Kiitos vinkistä. Oli näköjään ns. "hybridihomma" tuo käyttäjä-salasanayhdistelmä, eli Zyxelin "default" käyttäjä "admin" mutta salasanana se boksin pohjassa oleva, vaikka en ole sitä itse aktiivisesti missään vaiheessa muuttanut - kävin nyt vasta ensimmäistä kertaa yrittämässä boksin asetuksiin.No, se selvisi ja pääsen nyt boksin asetuksiin. Tuon nettitikun osalta muutin asetukset "3GBackup:iin" mutta ei suostunut vieläottamaan yhteyttä. Pitänee kokeilla uudelleen, kun on välillä sammutellut ja käynnistänyt modeemin muutosten jälkeen, josko sitten. APN-asetukset on OK, (internet.saunalahti), jotka mokkulassa jo entuudestaan Android-tabletin testauksen jäljiltä.
Prepaidilla tuo APN on pelkkä 'internet'
No niinpäs näkyy olevan pelkkä "internet". Nyt onnistui mokkulallakin. Kiitos!
Mulla sama ongelma. En pääse siis kyseisen modeemin hallintaan. Kaikki asennettu oikein. Kokeiltu on user käyttäjätunnusta ja 1234 - salasanaa, myös admin käyttäjätunnusta kokeiltu ja modeemin pohjassa olevaa WPA2-avain salasanaa, ei onnistu millään kirjautumaan modeemin asetuksiin.. Mikä mättää? Modeemi resetoidu moneen kertaan, ei auta mikään..