Vastattu

Lukituksen poistosalasana

  • 10 joulukuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 4183 katselukerrat

Eli puhelimestani loppui akku, ja kun laitoin sen lataukseen ja kysyi pin koodia jota en muistanut ja puk koodin syötettyäni vaihdoin pin koodin ja tämä meni hyvin,mutta tämän jälkeen puhelin kysyy seuraavaa: lukituksen poistosalasana vaaditaan uudelleen käynnistyksen jälkeen.

Jostain ulkomaisella foorumilta neuvottiin että olisi kyseessä joku 16 numeroiksi koodi mikä pitää syöttää. Olen siis kokeillut jo seuraavia:

-näyttölukon salasana jonka olen asettanut (4 numeroa)
-IMEI1 koodia joka on 15 numeroa
- IMEI2 koodia joka on 15 numeroa
-Sarjanumeroa (S/N) jossa on 16 merkkiä,kokeilin kirjainten kohdalla painaa sitä numeroa joka vastaa kyseistä kirjainta

Onko kukaan ikinä törmännyt vastaavaan ongelmaan ja mitä pitäisi tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Manipenni 10 joulukuu 2017, 12:55

Jos mahdollista kokeile tehdasasetusten palautusta, niin pääsisit aloittamaan ns.puhtaalta pöydältä ja ehkä ilman salasanan kyselyitä.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jos mahdollista kokeile tehdasasetusten palautusta, niin pääsisit aloittamaan ns.puhtaalta pöydältä ja ehkä ilman salasanan kyselyitä.
Juu,palautin tehdasasetukset ja pöytä tuli TODELLA puhtaaksi,kaikki puhelinnumerotkin katos 😃
Käyttäjätaso 7
Juu,palautin tehdasasetukset ja pöytä tuli TODELLA puhtaaksi,kaikki puhelinnumerotkin katos :D
No niin ne tuppaa tekemään.

"lukituksen poistosalasana vaaditaan uudelleen käynnistyksen jälkeen"

Tämä viittaa yleensä puhelinlaitteen lukitukseen, ja kyseisen salasanan/pinkoodin/millänimelläsitäkutsutaankin sinä olet itse asettanut, kun olet ottanut puhelimen käyttöön.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Voi itku. Toivottavasti numerot oli varmuuskopioitu gmailiin tm. SIM kortilta ei kai katoa numerot jos tekee palautuksen.
Vannomaan en mee muistanko väärin, mut ihanku oisin joskus kokeillut. Puhelimen muistista kyllä katoa kaikki tuhka tuuleen. No tehty mikä tehty. Mahd. ens kerralla ainakin on tieto mitä tapahtuu,tiedot kopioitu talteen ja jossain on ylhäällä ne itse annetut lukitussalasanat ym. Ite en kyllä jätä numeroita vain ja ainoastaan puhelimen tai tietsikan varaan. Kyllä perinteiset kynät ja paperit on parasta pitää kotona tallessa.:8 Vuosia sitten kirjotetut ja edelleen tallella. Ei vaikuta koneiden hajoomiset ym. 😃
Tiedot lähti myös similtä ..mitä ihmettelim suuresti,olisin toki ottanut simin pos ennen boottaamista...no,joskus pitää aloittaa ihan alusta :)

kv36, tiedän varmuudella että en koskaan ole asettanut 16 kirjaimista salasanaa puhelimeen...lukitus oli mahdollista avata vain 16 kirjaimella,googletuksella löytyy kyllä paljon keskustelua ja kukaan ei tiedä mikä on se kirjainsarja millä se aukeisi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Totta turiset. Joskus on lähettävä alusta. Jos jt positiivista,ni ei tartte heti kohta soitella ja numeroitten naputellessa ei aika käy pitkäks. Kun kuitenkaan ei ois päässy soittelenaan,ni sama kai mistä syystä😉 ainaki luurin pitäs olla ouhdas kaikista koodeista. Kyllä se siitä iloks muuttuu....🖒
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Numerot SIM-kortilta ei kyllä katoa mihinkään tehdasasetusten palautuksella. Tuo salasana on itse asettamasi turvasalasana jota puhelin kysyy jopa silloin kun haluat tehdaspalautuksen tehdä.

Osallistu keskusteluun