Kallis puhelu vai väärä hinta Ruotsiin

  • 14 syyskuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 583 katselukerrat

Saunalahti Huoleton 10M. Puhelut Suomesta EU ja Eta maihin 0,2356€/min.

Vaimoni soitti 19 min yksityiseen liittymään, hinta 7,80€. Oma Elon laskuoppini antaa hinnaksi 4,476€. Olenko ymmärtänyt vai laskenut väärin?


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

onko vaimosi soittanu jonkin toisen operaattorin liittymään ruotsiin ja hinnottelu olisi mennyt tämän mukaan. Ainakin hinta olisi aika lähellä.?

Ulkomaanpuheluhinnasto, yritysasiakkaat ja muiden operaattoreiden liittymät

Vyöhykkeet

Puhelut kiinteän verkon
numeroihin

  1. Puhelut matkapuhelin-
  2. numeroihin
Pohjoismaat 0,1714 €/min
  1. 0,4033 €/min

Maat ja suuntanumerot

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1

.. Näsä/Jälkiviisas sanoisi tähän, että miksi ei soittavat FB tai  Whatsupp jne… puhulua netin kautta, niin ei olisi maksanut mitään extraa.

 

T: Tuokki

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Tai miettiä sitä miksi Suomesta Eu maihin tehdyt soitot maksavat paljon, mutta ollessa itse Eu:n alueella ulkomailla soitot Suomeen, kohdemaahan taikka muuhun Eu-maahan ovat kotimaan puheluiden hintaiset…

 

Käyttäjätaso 4

Jos tuo Huoleton 10M on ihan virallisesti kuluttaja-asiakkaan nimissä eikä esimerkiksi y-tunnuksen alla niin silloin tämän sivun(kin) mukainen hinnoittelu pätee, eli se olisi sen 0,2356 e/min mitä puhelut Suomesta EU- ja ETA-maiden numeroihin maksaa. Sen lisäksi tulee matkapuhelinmaksu (mpm) mikä on Huoleton 10M liittymällä 0,09 e/min. Oliko puhelu ihan tarkalleen 19 minuutin mittainen, vai kestikö se jonkin verran yli? :slight_smile:

Joku tuossa hinnoittelussa ei silti tunnu menevän yksiin, joten kurkattaisiin mieluusti tuo lasku tarkemmin läpi että miten veloitukset ovat oikein syntyneet. Jos puolison asiakkuudella ei ole valtuutusta, voisiko hän ottaa itse yhteyttä asiakaspalveluumme:blush:

.. Näsä/Jälkiviisas sanoisi tähän, että miksi ei soittavat FB tai  Whatsupp jne… puhulua netin kautta, niin ei olisi maksanut mitään extraa.

 

T: Tuokki


Kiitos vaan kommentista. Kyllä meidän perheessä on nämä mainitsemasi ilmaispalvelut saatavilla, mutta kun siellä Ruotsissa on toisessa päässä 90 vuotias naishenkilö jolla ei näitä härpäkkeitä ole ja eipä ole tietoa hänen paikallisesta operaattoristakaan, että sellainen tapaus.  Sopimukset ei ole ehkä niinkuin ne luetaan kuten ei lainsäädäntökään.

Digi digi

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Toinen tapa säästää on esimerkiksi käyttää suuntanumerona 99599: https://nettia.fi/fi/rates/

Osallistu keskusteluun