Vastattu

Laitenetti SIM/ aktivointi

  • 22 June 2020
  • 2 kommenttia
  • 4519 katselukerrat

Morjesta pöytään!

Tilasin E-Ville kaupasta GPS trackerin. E-ville mainostaa, että laitten mukana tulee Elisan Laitenetti SIM kortti jonka voi sitten kätevästi aktivoida käyttöön. Paketti tuli ja myös SIM kortti, MUTTA  sen  liittymän ottaminen käyttöön OmaElisassa on aikamoinen haaste (sanoisin jopa mahdotonta), koska omaElisassa ei ole vaihtoehtoa sille, että voisit aktivoida SIM kortin  käyttöön joka sinulla jo on käsissä. Omat taidot ei ainakaan riittäneet keksimään miten saisin tuon toimimaan, eli kysynpä tyhmän kysymyksen, että onko tämä edes mahdollista?  Vai onko todellakin, niin että SIM kortti pitää käydä henk. kohtaisesti hakemassa liikkeestä tai tilata postin kautta?   Jos näin on niin nuo E-ville SIM kortit on yhtä toimivia kuin kasa pikkukiviä. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 3 November 2020, 11:10

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Morjesta @jackbaueri ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Laitenetistä pitäisi avautua oma sopimus OmaElisaan, jotta SIM-kortin voi aktivoida. SIM-kortti aktivoidaan sieltä.

Jos ja kun tuo aktivointi ei onnistu tai sopimusta ei listalla näy niin sitten lienee viisainta laittaa viestiä @OmaYhteisö-tiimi tai laittaa ihan aspalle viestiä, mikä homma. Jos olet SIM-kortin jo saanut niin viimeistään aspa sen pystyy aktivoimaan kyllä. Jos sopimus vaan aukeaa normaalisti niin totta kai myös aspa haluaa, että se hoidetaan itsepalvelussa eli ei varmasti tarkoituksella asiaa vaikeuteta :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Vähän vielä lisäystä tähän keskusteluun! :relaxed: Meidän SIM-kortteja jaetaan tosiaan ilman liittymäsopimustakin useiden eri yrityksien tuotteiden mukana. Jos olet siis saanut tällaisen “tyhjän” SIM-kortin jonkin muun tuotteen tilauksen yhteydessä, onnistuu sen aktivointi käyttöön omalta sivultaan

Tuo edellämainittu ohje kortin aktivoinnista pätee, kun liittymä on jo olemassa ja sille halutaan ottaa uusi SIM käyttöön, hieman erilaisesta tilanteesta siis kyse!