Vastattu

Miten saan tietää prepaid saldon, kun liittymään ei saa tekstiviestejä?

  • 12 August 2016
  • 10 kommenttia
  • 1406 katselukerrat

Minulla on Saunalahden Prepaid-liittymä, jolla ohjataan kesämökin lämmitystä tekstiviestein. Eli liittymä ei vastaanota tekstiviestejä. Miten saan tietää saldon, jotta voin pitää liittymän hengissä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 12 August 2016, 11:27

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Sattuuko sinulla olemaan puhelinta jossa olisi prepaid -liittymään sopiva korttipaikka? Saldo on olisi siten tarkistettavissa kahdella tapaa:

Voit lähettää veloituksettoman tekstiviestin TILI numeroon 18258.
Tai voit tarkistaa saldon myös tämän nettisivun kautta: http://elisa.to/2bkL9w3 . Liittymänumero -kenttään näpytellään prepaidin puhelinnumero ja saat sen jälkeen tekstiviestillä varmennuskoodin, jonka avulla hyväksyt, että liittymäsi tietoja voidaan katsella käyttämälläsi selaimella. Koodin syöttämisen jälkeen sivustolle päivittyvät liittymän tiedot 🙂
Ongelmana juuri se että SIM - kortti hankala irrottaa laitteesta. Menee aika vaikeaksi jos saldon tarkistaakseen pitää aina ottaa pois laitteesta enkä suoraan sanoen tiedä miten se tehdään (sähkömies asensi ) Eikö todellakaan ole mitään muuta keinoa selvittää paljonko olen sinne ladannut ja paljonko jäljellä
Käyttäjätaso 7
Ongelmana juuri se että SIM - kortti hankala irrottaa laitteesta. Menee aika vaikeaksi jos saldon tarkistaakseen pitää aina ottaa pois laitteesta enkä suoraan sanoen tiedä miten se tehdään (sähkömies asensi ) Eikö todellakaan ole mitään muuta keinoa selvittää paljonko olen sinne ladannut ja paljonko jäljellä

Jep näin se on.

Suosittelen luopumaan koko prepaidista ja vaihtamaan sen latausliittymään. Silloin käsittääkseni liittymän tiedot näkyvät Oma Elisassa eikä tarvitse kikkailla tekstiviestien ja SIM-kortin kanssa. Saldon latauksesta en tiedä miten toimii , kun en ko. liittymää omista , mutta oletan , että samalla tavalla kuin prepaidissakin. Käytön ja hinnoittelun osalta prepaidilla ja latausliittymällä ei ole eroa.

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/latausliittymat/Saunalahti-Norppa-(Lataus)

No Palstatiimi voinee täydentää vastaustani. 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6
Latausliittymässä on myöskin se hyvä puoli, että se ei vanhene ja jos SIM menee joskus rikki, on se vaihdettavissa siihen samalle numerolle. :)

Matias (postasin vahingossa tällä yhteistunnuksella kun innostuin aiheesta)
Käyttäjätaso 7
Lisätäänpä vielä , että noita latausliittymiä on toistaiseksi saatavilla vain puheominaisuudella varustettuna , mutta eipä se mitään extraa maksa , kun sitä ei tässä tapauksessa käytetä.

PS. Toki ei olisi pahitteeksi , jos Elisa toisi tarjolle myös datakäyttöön ihan oman latausliittymän ilman puhetta. Toinen vaihtoehto on tuoda prepaidiin myös rekisteröinti ja hallinta Oma Elisaan. Kilpailijoilla tämä on jo ja on myös dataliittymiä ilman kuukausimaksua.
Sähkömies neuvoi ostamaan Prepaidin ettei kukaan pystyisi käyttämään liittymää hyväksi (mökki talven tyhjillään ) mutta ilmeisesti tällaiseen ladattavaankin voi laittaa jonkun saldorajan? Tässä kyllä kehityskohde Elisalle kun eri kaukohallintalaitteidrn käyttö tekstarilla / älypuhelimilla yleistyy. Miten muuten SIM voi vanhentua?
Käyttäjätaso 7
Miten muuten SIM voi vanhentua?

Prepaid pysyy aktiivisena 12kk viimeisestä saldolatauksesta eli jos saldoa ei vuoteen ladata liittymälle , niin se sulkeutuu ja auki ei enää saa , vaan on ostettava uusi liittymä.

Latausliittymässä ei moista vaaraa ole.
Valokuitu
:?:?:?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Valokuitu
:?:?:?

Eksyitköhän, hyvä gill, nyt väärään ketjuun?

Ja jos et eksynyt, niin pienikin tarkennus asiaasi voisi auttaa..