Vastattu

Prepaidin ilmainen netin käyttöaika?

  • 8 June 2020
  • 2 kommenttia
  • 792 katselukerrat

Niin mulle tuli viesti jossa luvataan että minulle on aktivoidaan mobiili netti viikoksi käyttöön. Ja että aktivoinnista tulee erillinen viesti. Mutta kun yritin aktivointi viestin jälkeen käyttää mobiili nettiä niin eipä toiminutkaan. Eli prepeid liittymä kyseessä. Ja vielä viestissä luvataan kun tilaa nettin kuukaudeksi niin sen saa 60% halvemmalla. Eli kysymys että onko kyseessä huijaus viesti? Ja kun klikkasin linkkiä niin puhelin ilmoitti että tämä sivusto voi teeskennellä olevan “www.lataa.elisa.fi” sivusto joka voi varastaa henkilö tietoja.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 10 June 2020, 14:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Moikka @patu85 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm, nyt en ihan päässyt kärryille ongelmasta :thinking:  lisäisitkö vaikka vielä prepaid-liittymän puhelinnumeron profiilisi lisätietoihin? Pystyisitkö laittamaan vaikka kuvan/kuvakaappauksen viestistä minkä sait? Millaisesta lyhytnumerosta viesti tuli?

(Korjasin otsikkoa myös hieman kuvaavammaksi, jotta tämä keskustelu löytyy jatkossa helpommin myös muille joille voi sattua samanlaista ongelmaa eteen :slight_smile: )

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Tähän palailen vielä sen verran että meillä on myös prepaid-asiakkaille etuuksia ja kampanjoita, ja tämä kyseinen yksilöity kesäetu löytyy meidän kampanjakannasta kohdennetulle ryhmälle. Eli jos sait 8.6. tekstarin missä tarjottiin kesälahjana Nettiviikko 4G+:n ilmaiseksi viikon ajalle eli ajanjaksolle 8.6. – 15.6.2020 niin kyseessä oli ihan oikea kampanja eikä huijaus :blush: saitko vahvistusviestiä vieläkään, tai jos käynnistät puhelimen ihan kokonaan uudestaan niin alkaako netti pelittämään? Olethan kuitenkin Suomessa? Koska tuo paketti toimii vain Suomen verkossa :thinking:

Voit myös aina navigoida lataa.elisa.fi sivulle suoraan, jos linkin seuraaminen viestistä epäilyttää :thumbsup_tone2: