Salainen "huipputarjous"

  • 6 May 2020
  • 6 kommenttia
  • 1834 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Avasin Elisan sivut ja näkyviin tuli mainos: Salainen huipputarjous sinulle. Kirjauduin sisään nähdäksei tarjouksen ja totesin sen olevan likimain huippua yhdeltä osaltaan, nimittäin hinnaltaan.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Elisa on ilmeisesti aloittanut kampanjan liittymien hintojen nostamiseksi. Jollakinhan tuo 5G-kiima pitää rahoittaa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Kuinkahan monelle muulle on tullut tällaisia “huippu(hintaisia)” tarjouksia??

Kuinkahan monelle muulle on tullut tällaisia “huippu(hintaisia)” tarjouksia??


Myös minulle on tämä huipputarjous. Siinä tarjotaan vaihtoa liittymään, jonka hinta on enemmän kuin maksan nykyisen käytöstä. Siis Elisa tyrkyttää palveluita, joille ei ole mitään käyttöä nytkään.

  1. En tarvitse rajattomia puheluita. 90% puheluista on yritysliittymiin, joista maksetaan aina.
  2. En tarvitse rajattomia tekstiviestejä, 1-2 tekstaria/kk
  3. En tarvitse 150 Mbit/s rajatonta dataa. Nykyistä 100 Mbit/s nopeuttakaan en ole saanut koskaan. Lisäksi datakäyttö on 90%sti alle 20 GB/kk.

Nykyisin maksan paljon turhaan, kun ei ole mahdollista järjellisiin liittymiin ja Elisan mielestä pitäisi maksaa turhasta vielä enemmän.

Jos numeronsiirto Viroon olisi mahdollista, niin olisin ottanut Elisa Eestin liittymän jo aikaa sitten. Siellä valikoima on järjellinen eikä laskuteta älyttömiä turhasta eikä varsinkaan hypestä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Elisan verkkoasioinnissa ei ole vielä riittävästi älyä, jotta se voisi näyttää vaikka tyhjää niille, joiden liittymä on jo halvempi kuin yleiset tarjoushinnat.

OT: Yleinen hintataso Virossa on tietysti toinen ja maa on pinnanmuodoltaan pannukakku ilman paikallisia mäkisten alueiden kuuluvuuskatveita. Siellä tosiaan on ihan järkeviä liittymiä: 4000 min/tekstaria kuussa, 200 minuuttia EU-puheluita/kk +5 Gt dataa kotimaassa ja saman verran EU-maissa. Tämä kaikki kympillä kuussa ihan listahinnalla. Ei tarvita jokavuotista numeronsiirtolypsyä saadakseen vastaavan täällä.

Liittymässä Mobiili-ID sekä VoLTE.

 

 

Käyttäjätaso 7

Elisan verkkoasioinnissa ei ole vielä riittävästi älyä, jotta se voisi näyttää vaikka tyhjää niille, joiden liittymä on jo halvempi kuin yleiset tarjoushinnat.

Niinpä.

Kun myös Oma Elisassa on joskus tarjouksia liittymistä korkeampaan hintaan kuin nykyinen ja vieläpä samalla nopeudella , niin se on jo vähän outoa. Oma Elisassahan on tieto asiakkaan nykyisistä liittymistä.

Käyttäjätaso 1

Itsellekin tullut tuo salainen huipputarjous sinulle, mutta en ole kertakaan vaivautunut edes katsomaan ja tätä ketjua lukiessa näköjään ei edes ilmeisesti kannata.