Kiinnitetty keskustelu Blog

Esittelyssä: Elisa Viihde Sport - urheilun ilotulitusta

  • 7 helmikuu 2020
  • 0 kommenttia
  • 431 katselukerrat
Esittelyssä: Elisa Viihde Sport - urheilun ilotulitusta
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Mitä yhteistä on Korisliigalla, koripallon Bundesliigalla, jalkapallon Ykkösellä, ja e-urheilulla? 

Sen lisäksi, että nämä kaikki liittyvät urheiluun, näkee kaikki nämä Elisa Viihde Sportilta. Tässä artikkelissa esittelen Elisa Viihde Sportilta löytyvää sisältöä sekä eri lajeja.

 

 

Mikä on Elisa Viihde Sport?

 

Elisa Viihde Sport on kanavapaketti, jota voi katsoa Elisa Viihde -digiboksilla, Elisan kanavakortilla tai Elisa Viihde -sovelluksella. Tilaukseen sisältyy totta kai Elisa Viihde Sportin maksukanavat 1-8, mutta myös Elisa Viihde Sportin ohjelmakirjastot! Näitä pääset seuraamaan esimerkiksi täältä! Paketti on mahdollista tilata myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -palvelua. Elisa Viihde Sport 1 -kanava sisältyy maksutta Elisa Viihde -palvelun, Elisa Viihde -sovelluksen sekä Elisa Viihde -kanavakortin kuukausimaksuun. Elisa Viihde Sovelluksesta löytyy myös mm. Chromecast ja Airplay tuki!

 

Mitä lajeja Elisa Viihde Sportilta voi katsoa?

 

Koripallo

 

Elisa Viihde Sportilta näet myös esimerkiksi kotimaisen Korisliigan ottelut. Ottelut on mahdollista katsoa normaalin maksukanavan lisäksi myös tietokoneella täällä. Korisliigan lisäksi palvelusta näkee muutakin kotimaista huippukoripalloa - myös Naisten Korisliigan ottelut näet kätevästi Elisa Viihde Sportilta. Mukaan palettiin löytyy myös I-divisioona A:n ja B:n otteluita, Espanjan Copa del Rey sekä Supercup, Saksan Bundesliiga sekä koripallon Saksan Cup. 

Tarkan koripallotarjonnan löydät täältä!

 

Jalkapallo

 

Yhteisöstä varmasti löytyy myös kuningas jalkapallon ystäviä! Elisa Viihde Sportilta pääset helposti seuraamaan sekä kotimaista että ulkomaista jalkapallotaidetta. 

Jalkapallon Ykkösen ottelut näkee tuttuun tapaan Elisa Viihde Sportilta. Tällä kaudella Ykkösen herruudesta ja Veikkausliigapaikasta taistelevat muun muassa Veikkausliigasta pudonneet KPV ja VPS. Mukana haastamassa ovat myös AC Oulu, Jaro ja monia muita. Asetelma tälläkin kaudella on varsin herkullinen, ja jalkapallon ystävät voivat odottaa viihdyttäviä hetkiä myös ensi kaudella! Elisa Viihde Sportilta löydät kaikki ottelut suorana lähetyksenä, joten jokaiseen peliin on mahdollista pistää kisakatsomo pystyyn!


Elisa Viihde Sportilta löydät myös esimerkiksi Espanjan Copa del Reyn sekä Espanjan Supercupin ottelut!

Tarkemman tarjonnan löydät täältä!

 

E-urheilu eli eSports

 

Elektroninen urheilu on nykyajan ilmiö, jonka suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Yhteisömme moderaattori Patomiäs on kirjoittanut kätevän oppaan: E-urheilu eli eSports ja miten muuten sen voikaan kirjoittaa. Elisa Viihde Sportilta löydät laajan kattauksen e-urheilua joka lähtöön. 

Patomiäs kirjoitti Elisan Esports-tarjonnasta laajemmin. Voit tutustua Elisan eSports tarjontaan tästä linkistä!

 

Mitä muuta?

 

Lisäksi Elisa Viihde Sportilta voit seurata mm. keilailua sekä extremelajien X Gamesia. Katselu on kätevää suoraan Elisa Viihde Sportin lajisivuilta, josta näet suoraan sekä menneet että tulevat lähetykset. Pystyypä sieltä vaikka suoraan omaan sähköiseen kalenteriisikin lisäämään merkinnän kiinnostavasta tulossa olevasta tapahtumasta!

 

Kuinka voin tilata Elisa Viihde Sportin ja paljonko se maksaa?

 

Elisa Viihde Sportin hinta on 9,90e /kk, ja palveluun pääsee tutustumaan ensimmäisen kuukauden täysin ilmaiseksi! Tilaus onnistuu kätevästi laittamalla yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi -käyttäjälle, Elisa Viihteen itsepalveluportaalista, suoraan Viihde Sportin sivuilta tai asiakaspalvelustamme. Meille voi laittaa myös yksityisviestiä Facebookissa sekä Twitterissä!

 

Muokattu 12.02.2020: Pari pientä korjausta tekstiin ja lisätty "Mitä muuta?" -osio.


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun