Vastattu

Elisan yritysliittymät?

  • 10 heinäkuu 2016
  • 27 kommenttia
  • 4634 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

27 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kiellettyä ja kiellettyä... Vastikään DNA otti käyttöön nopeampien KULUTTAJAliittymien priorisoinnin hitaampien ohi. Tästä voi lukea tarkemmin palvelukuvauksista. Vain ja ainoastaan Telian priorisoinnista valitettiin, noh koska Teliahan nyt aina on paha ja media ottaa Telian mielellään hampaisiinsa. Elisa ja DNA saavat tehdä samaa, eikä yhtikäs ketään kiinnosta. Näin se on.

No, Kukas se tuhlasi veronmaksajien rahoja 2000-luvun vaihteessa miljardeja? Ja meidän rahoillamme koko lafka pelastettiin kaatumasta. Että minä ainakaan en ole unohtanut, enkä unohda Soneran tunarointeja. Nimeä vaihtamalla ei menneisyyden taakasta pääse eroon.

Tuoreempaa suhmurointia edustaa Uzbekistanin lahjusskandaali, josta Telialle lätkäistiin lähes miljardin taalan sakot.

Että ei se "aina paha" ihan tuulesta temmattua ole.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tuskin Uzbekistan-touhut on Suomen konttorissa päätetty, eiköhän jäljet johda konsernijohtoon Ruotsin maalle... Siellä se ovikin on käynyt noiden sekoilujen johdosta.

Liiketoiminnassa on aina riskinsä ja tuossa Saksan UMTS-kaupassa kävi aikanaan ohraisesti.

Se, että jos joskus on kämmi taikka jokin muu käynyt, ei tarkoita, että taho olisi lopullisesti paha. Toki, vapaassa maailmassa saa ajatella niin jos haluaa. Ei sitä kukaan ole estämään. Ihan yhtä lailla minä pidän Elisaa hieman petkuttajana, kun tuossa 1½ vuotta sitten sekoilivat CA-toiminteen kanssa. Ja edelleen kuuluvuuskartassa kaikki 4G on tuota jopa 100M aluetta.

Se on vain erikoista, että jos jokin häiriö tai ongelma vaivaa jotain viestintäpalvelua, niin poikkeuksetta Telian toimintaan tartutaan kaikista voimakkaimmin.

Ei tästä sen enempää. Ihan vapaasti saa Teliaa "aina pahana" pitää, en minä sitä ole kieltämään.

Osallistu keskusteluun