Huawei E3372 kokemuksia?Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

232 kommenttia

Kasasin tuolta Itävaltalaiselta foorumilta toimivan hilink paketin jossa voi säätää DMZ, DHCP pois päältä, taajuuden lukitus jne. (samat löytää sieltä foorumiltakin mutta ei tarvitse suomentaa jos ei saksa taivu).

Todettu toimivaksi myös Linuxissa cdc-ether ajurilla, joku mainitsi joskus aiemmin ettei kaikki firmikset toimi suoraan eli pitäisi toimia myös openwrt heittämällä hieman mukavemmilla säädöillä suoraan webui:sta.

Linkki pakettiin alla. En ota mitään vastuuta jos ryssit tikkusi tai poltat koneesi, itsellä toimii kun numeroidussa järjestyksessä tiedostot ajelee (joko non-hilink tai hilink moodissa).

https://www.dropbox.com/s/icytvz5a2890kx9/e3372-hilink.rar?dl=0 EDIT: google drive -> dropbox -------------------------------------------------Oisko jollain tota pakettia vielä? Tai muuten ohjeita? Itse en oikein saa millään asennettua noita lteforum.at firmiksiä tohon e3372h-153:een. Jotain error 19 valittaa.
Nyt on mielessä itselläkin ADSL vaihto 4Ghen. Asus RTN56U löytyy mikä hoitanut ennen kaiken mutta näköjään tää mokkulakin oli reititin.

Onkos kellään nyt kunnon yksinkertaista ohjetta miten saada vähintään nuo DMZ ja portinohjaus asetukset näkyviin. Tämä on tuo e3372s -153 hilink (v. 22.x) versio DNA malli. Löyty tuo zippi missä on tiedostoja vaihtoon 22 > 21 ja toisinpäin. Tarviinko asentaa tuosta muutakuin tuo modded WEBUI vai täytyykö asentaa myös firmis? Ja pitääköhän noi pari muutakin ennen sitä ([1] Mobile Broadband HL Service, [2] DataCard driver)?

Ei uskalla vielä kokeillakkaan kun jossain luki että voi jäädä jumiin odottelemaan päivitystä tilaan ja sitte ei toimi ollenkaan.

Paras olisi jos olisi siltaavaksi saanu (vissiin toi stick mode v. 21.x ois?) mutta ilmeisesti ei toimi ku windowsissa eikä reitittimessä enää sen jälkeen...
En viitti omasta E3372S-153 vielä poistaa Hilinkkiä, jos ei tule verkonpainoa laitteesta.
Kokeilinpas omasta E3372H-153 tikusta poistaa tuota hilinkkiä, että pääsisin eroon natista. Ohjeena käytin näitä: http://blog.asiantuntijakaveri.fi/2015/07/convert-huawei-e3372h-153-from.html

Nyt tikkuni jäi ilmeisesti jumiin download tilaan ja vilkuttaakin koko ajan tuota vihreätä lediä. Mitähän tuolle voisi tehdä, että se siitä tokenisi? Onko joku palstalainen onnistunut muuttamaan hilinkkiä stick modeen näissä Suomen E3373h-153 tikuissa?
Isoveljellä olisi ongelma johon en ite tiedä vastausta joten jos täältä saisi apua

Lataus nopeus on 0.7-3.5 mutta uppi on 5-7 ja ping 12-19. Ekalla kerralla kokeilin speedtestistä niin upload/ping samoissa mutta download oli lähes sata megaa. Sijaintina oli Turku, kuten olimmekin mutta kun testasin uusiks (20krt) niin paikka oli ja pysyi helsingissä ja latausnopeus tippui murto-osaan. Missä mahtaa olla vikaa? Yhteys oli koko ajan 4g yhdellä tai kahdella palkilla.

Tikku kiinni läppärissä

Laitteen nimi: e3372
Laitteistoversio: cl2e3372hm
ohjelmistoversio: 22.317.01.00.260
web ui-versio: 17.100.1400.260
rssi: -61
LAC: 5618
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
...Lataus nopeus on 0.7-3.5 mutta uppi on 5-7 ja ping 12-19. Ekalla kerralla kokeilin speedtestistä niin upload/ping samoissa mutta download oli lähes sata megaa. Sijaintina oli Turku, kuten olimmekin mutta kun testasin uusiks (20krt) niin paikka oli ja pysyi helsingissä ja latausnopeus tippui murto-osaan. Missä mahtaa olla vikaa? Yhteys oli koko ajan 4g yhdellä tai kahdella palkilla.
...


Ensimmäisenä tulee mieleen "tuttu juttu" eli tikku jämähtänyt väärälle taajuudelle. Onko siis taajuuspakotuksella testattu se toimivin taajuus?

Palkit on kovin huono mittari signaalille, joten selvitä hallintasivulta (jos tiedot sieltä löytyy) tai kokeile http://hallinnan_ip/api/device/signal -välilehdellä, kertooko tikku tarkempia arvoja. Joka tapauksessa 1-2 palkkia kertoo signaalin olevan heikko.

Speedtest.netin sijainneistako tuossa on kyse? Niistä ei tarvitse välittää oikeastaan sen kummemmin, koska ne kertoo vain operaattorin palvelimen sijainnin ja se riippuu siitä, kuinka yhteys kulloinkin satutaan reitittämään.
Onko kellään tietoa kuinka poistaa HiLink-moden tikusta MAC:illä? Onko edes mahdollista