Vastattu

4G huoleton netin käyttö Ruotsissa

  • 19 November 2016
  • 4 kommenttia
  • 9425 katselukerrat

Onko 4G huoleton liittymässä jotain Skandinavian ja tarkemmin Ruotsin kattavaa juttua, että uskaltaa käyttää nettiä. Data Roaming ei ole päällä, mutta silti Facebook päivittyi. Selainta ei ole uskaltanut kokeilla. Onko netti eri hinnalla käytössä Ruotsissa vai onko käyttö siellä saman hintaista kuin Suomessa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vadelmarausku 21 November 2016, 10:35

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Mobiilidatan käyttö on ulkomailla maksullista, Ruotsissa 0,062€/Mt. Voit tilata liittymälle EU-datapaketin, tarjolla on päiväpaketti ja viikkopaketti. Tilausohjeet ja hinnat löydät täältä: https://elisa.fi/puheliittymat/kaytto-ulkomailla/

Jos tulee reissattua paljon, voi liittymätyypin vaihtaa kokonaan. Huoleton 4G EU -liittymään sisältyy 500Mt/kk datakäyttöä Euroopan maissa. Eli sillä voi huoletta surffailla Ruotsissakin. Liittymän voit päivittää OmaElisan kautta. Samalla netin maksiminopeus nousee Suomessa, EU-liittymässä netin maksiminopeus 100Mbit/s (nopeuden vaihteluväli 3G-verkossa 0,4 - 15 Mbit/s, 4G Dual Carrier -verkossa 0,4 - 25 Mbit/s, 4G LTE -verkossa 5 - 80 Mbit/s).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Saunalahden huolettomat liittymät ovat huolettomia vain kotimaassa ja Ahvenanmaalla tai Suomen rajan välittömässä läheisyydessä Elisan verkkoon kytkeytyneenä. Muualla puhelut, viestit ja netti maksaa erikseen, mutta on Euroopan talousalueen sisällä hiukan muuta maailmaa edullisempaa :)

Edellä olikin kerrottu jo 500 Mt -datasta kalliimpiin liittymiin ulkomaille.

Mukavaa päivän jatkoa!
Saisiko tähän päivitetyn vastauksen, kun hinnat ovat muuttuneet.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Risu2008, täältä löytyy tämänhetkinen ulkomaanhinnastomme: https://elisa.fi/puheliittymat/kaytto-ulkomailla/ . Premium -liittymiimme sisältyy käyttöä sitten EU/ETA -maissa ilman lisäkuluja. 🙂 Täältä löytyy tietoa Premium -liittymästä: https://elisa.fi/premium/