Vastattu

5G:n tuloa hehkutetaan, 4G LTE ei pääse edes puoleen väliin lupaukisistaNäytä ensimmäinen kirjoitus

151 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

On siinä varmaan ajankäytössä tehostamista, tai niitä töitä liikaa, jos pitää työmatkatkin käyttää työntekoon. 
 

Matkat matkoina. Työt töinä.

 

Sinulla ei taida olla aavistustakaan, kuinka moni suomalainen käy päivittäin töissä junalla toisella paikkakunnalla.

 

On ihan älyttömän iso juttu vapaa-ajan kannalta jos junassa voi tehdä töitä molempiin suuntiin ja matkat lasketaan työajaksi. 

Jos verkko ei sitä salli, niin ei sujuvasta työstä voida valitettavasti puhua… Mielestäni hupikäyttäjät vie Netflixeillään sitä kaistaa. Moni esimerkiksi Tampere-Helsinki-välillä on vaihtanut Väinö Paunun bussiin, koska siellä on ilmainen Wifi, joka toimii, sillä sitä ei vaivaa samanlaisia ongelmia kuin junaverkkoja. Ajetaan moottoritiellä lähempänä asutusta.

Busseja kun ei ole 10 letkassa, vaan yksi kerrallaan ja hieman autoja.

Ainoa miinus on, että bussissa on hankalampi datailla, siksi pitäisi olla parempia busseja juuri etätyötä tekeville. Onnibussissa on maksullisia penkkejä kannettavan käyttöön. Sinnekään ei mahdu kuin kaksi tietokonetta kerrallaan pöydälle. Paljon tulee reklamaatioita meillekin, ettei yhteydet pelaa junissa eivätkä aina busseissakaan oikeastaan.

Koska en voi sille mitään, niin täällä poikkeuksetta suljetaan tiketti…

Meillä suositellaan työntekoa toimistolla ja etätöissä hyvän kotiverkon varassa, tai hyvin varustetussa mobiiliverkossa, valitettavasti mikään mobiiliverkko ei palvele koko Suomea aukottomasti… Se vaan vaatii niin paljon sitä hilloa, että ei ole järkevää.

Tuskin Elisa aikoo panostaa kilpailijoitaan enemmän verkkoon, joka ei kannata.

Mielestäni se on aika turhaa laittaa masto pystyyn sitä varten, että junan asiakkaat saavat ehkä toimivan netin minuutin ajaksi ohikulkumatkallaan, ja muuten asema ei palvele ketään.

Suomessa liikaa hyysätään maaseudun nettejä - yhtä varten laitetaan mastot pystyyn.

Kaupungissa asuvat subventoivat, ja sitten kyseisellä mastolla 3000TT liikennettä.

Eräällä foorumilla yksi kehui kuinka Elisa suuntasi kokonaisen saitin hänen mökille, vaikka on varmuudella yksi käyttäjä koko keilassa, marjastajia lukuunottamatta. Mielestäni ylellistä palvelua. Kyllä minullekin kelpaisi henkilökohtainen keila juhlavaa 4G-dataa.

Nyt soi Psyko Punkz - Enjoy The Ride (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun