Kehuja ja kiitoksia- ketju

  • 23 helmikuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 340 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • Elisalainen
  • 3453 kommenttia
Suomalaiset tuppaavat olemaan perusnegatiivista kansaa vähän turhan helposti ja positiivista palautetta ei anneta mielestäni tarpeeksi. Mitäs jos jaettaisiinkin tällä kertaa onnistumisia?
Kehujen ja kiitosten ei tarvitse koskea Elisaa tai tätä Palstaa, vaan kehuja voisi jakaa siis mistä tahansa. Toki myös saa kehua Elisaa jos siltä tuntuu. 🙂

Negatiivinen kommentointi ei ole tervetullutta tähän ketjuun, joten jos et kykene jakamaan mistään mitään positiivista kokemusta, kehua tai kiitosta niin tyydyhän vaikka seurailemaan ketjua. :8

Itse näin Palstan aktiivikäyttäjistä haluan itse kiittää ja kehua Dj_Godia joka on usein jo käynyt vastaamassa ketjuihin asiallisesti ennenkun me ehditään edes hätiin.
Toiset kiitokset ansaitsee musta sitten sakarialanne joka elisalaisena auttaa täällä aktiivisesti, vaikkei Palsta mitenkään työnkuvaan kuulukaan. 🙂

Musta kehuja ansaitsee myös Alkon chat-asiakaspalvelu, josta saa kyllä mainiot vinkit todella helposti. 😉

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Itse näin Palstan aktiivikäyttäjistä haluan itse kiittää ja kehua Dj_Godia joka on usein jo käynyt vastaamassa ketjuihin asiallisesti ennenkun me ehditään edes hätiin.

Voi kiitos! Ihan vanhan sydäntä lämmittää tämmöinen teksti. Kiitos kuuluu myös Palstatiimille. Teidän kanssa on ollut aina helppo ja mukava asioida.

Meikäläisen on pakko nostaa pinnalle eräs pihviravintola Helsingin Kampista, nimeltään BBQ House. Kävimme tuossa viime vuoden loppupuolella syömässä tässä ravintolassa puolison ja hyvän ystävän kanssa. Oli muuten aivan järkyttävän hyvää ruokaa ja palvelu todella korkealla tasolla, jopa ruuhkaisena iltana. Jos liikutte Helsingissä ja "häiritsevä pikkunälkä" pääsee yllättämään, käykääpä testaamassa.
Kunniamerkki +3
Mä haluaisin kehua mun työkavereita täällä Elisalla, koska täällä on aivan oikeasti järjettömän hauskoja ihmisiä töissä. Huumori kukkii ja ilo tarttuu joka päivä omaankin olemukseen. Työkaverit eivät ole vain "pelkkiä" työkavereita, vaan suurinta osaa voi kutsua ystäviksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Toiset kiitokset ansaitsee musta sitten sakarialanne joka elisalaisena auttaa täällä aktiivisesti, vaikkei Palsta mitenkään työnkuvaan kuulukaan. :)

Kiitos vaan. Täällä on niin kivaa, että en ole malttanut Palstailua lopettaa, vaikkei varsinaisesti työnkuvaan kuulu, ei itseasiassa ole koskaan kuulunutkaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Pakko aktivoida tällästä pirteetä keskustelua, oon tällä hetkellä erittäin kiitollinen siitä että on mahdollisuus tehdä etänä töitä ja ikkunasta paistaa oikeen kirkkaana aurinko 🙂 Kevät on parasta aikaa!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Sydämelliset kiitokset aktiivipalstalaisille, Rinskulle sekä muille Palstatiimiläisille. Ilman teitä homma ei toimisi näin kuin se nyt on 🙂 Moni viettää täällä vapaa-aikaa kiperiin kysymyksiin vastaten, ratkaisuja etsien ja muita ystävällisesti avustaen ja se on todella mahtavaa 😳

Osallistu keskusteluun