Vastattu

Paint ohjelmasta

  • 17 September 2020
  • 3 kommenttia
  • 1242 katselukerrat

Hyvät yhteisöläiset. Avasin kuvat kansion ja siitä Paint ohjelman. Piirsin kuvasta ja kokeilin miten se toimii. Sitten yritin lopettaa ja sehän ei ollutkaan helppoa. Nyt kun avaan kuvat kansion jo heti se näyttää Pain ohjelman . Otin Tiedostot haun ,siinä on 10 ominaisuutta ja viimeisenä Lopeta. Ja klikkaan tätä ,mutta se ei lopeta sitä Paintia ,enkä ole keksinyt miten sen nyt saan pois siitä,vaan aina tulee heti se sivu,kun avaan kuvat. En näe kuvia normaalisti peräkkäin.

 En tiedä onko tämä ymmärrettävästi selitetty. Miten saan sen Paint ohjelman pois/lopetettua kuvat kansiosta ?:persevere:

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 17 September 2020, 14:49

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Hmm, nyt en ole ihan varma pysyinkö kärryillä :thinking: oliko sinulla @hilkko vielä mikä Windows-versio käytössä?

Onko siis niin, että jos klikkailet kuvia, ne kaikki haluavat nyt aueta automaattisesti Paintissa eikä ikään kuin “normaalisti”? Jos klikkaat kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitset (englanniksi) Open with > (suomeksi lienee ihan vain Avaa >) niin pääsetkö sieltä valitsemaan taas toisen ohjelman, millä avata kuvat? :slight_smile:

Jos siis oikein ymmärsin, niin kuulostaa siltä että tietsikka valitsi Paintin nyt kuvien avaamisen oletusohjelmaksi, mutta en toki ole ihan varma :sweat_smile:  jos haluat voit tähän liittää myös kuvakaappauksen että miltä näkymä nyt oikein näyttää niin voidaan yhdessä ihmetellä sitä :thumbsup_tone2:

Hei,draakki:pray_tone5: . Kylläpä pysyit kärryllä. Ainakin klikkailin oikealla näppäimellä ja ihmeen kaupalla löytyi siitä Paint ohjelma ,jossa oli ruksi ,poistin sen ja valitsin toisen ohjelman. Kyllä se tämä tietsikka valitsi sen oletusohjelmaksi,koska en ainakaan klikkaillut sitä itse. Eli nyt toimii kuten ennenkin.  Mainitakseni muuten,minull a on vielä Windows 8.1 versio.

Tässä samalla voin kysyä,miksi Google Chromen päivitys sivu tulee koko ajan esiin,kun kirjaudun tietokoneeseen ? Pyytää päivitystä ,kuitenkin se ilmoittaa,että Crome on ajantasalla,kun yritän päivittää. 

Enpä tuota kuvakaappausta olisi osannut laittaa,täysin “hepreaa”,mainitakseni vain.:thinking:

Käyttäjätaso 5

Loistohomma, sitten ymmärsin mistä kiikasti :blush:  itselläkin on joskus oletusohjelma vahinkoklikkauksien takia vaihtunut, onneksi vaiva on aika helppo korjata!

Hmm, auttaisiko Chromen kanssa jos tyhjennät välimuistin (cache) ja “keksit” ja käynnistät tietokoneen sitten vielä ihan kokonaan uudestaan (eli ei konetta pelkästään lukkoon tai “nukkumaan”)? :thinking:

Osallistu keskusteluun