Elisa Esportsin uudet kotisivut julkaistu ja Elisa Invitational pelataan vappuviikonloppuna

  • 29 April 2020
  • 0 kommenttia
  • 3881 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Esports näkyy ja kuuluu Elisan eri kanavissa. CS:GO, PUBG ja Rocket League ovat vahvasti edustettuna Elisa Viihteen ja Twitchin puolella. Live-lähetysten lisäksi Elisan esports-tekemistä voi seurata myös Twitterissä, ja uusimpana uutuutena Elisa Esportsilla on oma verkkosivusto: https://elisaesports.fi/

 

Sivusto perustettiin vappuviikonloppuna pelattavaa Elisa Invitational CS:GO -turnausta varten, mutta tapahtuman jälkeen siitä tulee yleisluontoisempi esportsiin keskittyvä sivusto. Sivusto kannattaa siis ehdottomasti laittaa seurantaan sekä turnauksen aikana että sen jälkeen.

 

Kirjoituksia tullaan näkemään eri ihmisiltä Elisan esports-tuotannosta - itse aion kirjoittaa erityisesti erilaisista CS:GO-aiheista. Sivuston kieli on kansainvälisen Elisa Invitational -tapahtuman ajan englanti, mutta turnauksen jälkeen kaikki sisältö tuotetaan suomeksi.

 

Elisa Invitational on kahdeksan joukkueen välinen online-turnaus, joka on samalla karsintaturnaus Blast Premier -kiertueelle. Turnauksen kaksi parasta joukkuetta voittavat paikan Blast Premier Spring Showdown Europe -tapahtumaan, jonka palkintopotissa on peräti 162500 dollaria. Lisäksi Showdown-tapahtumasta on mahdollista päästä BLAST Premier -kiertueen kevätkauden Euroopan finaaliturnaukseen, jonka potissa on puoli miljoona dollaria.

 

Lohkovaihe alkaa torstaina 30.4 klo 13:00, kun ruotsalaisjoukkue Dignitas ja norjalainen Apeks kohtaavat toisensa. Turnauksen suomalaisjoukkueista ENCE pelaa A-lohkossa ja KOVA Esports B-lohkossa eli suomalaisjoukkueita nähdään molempina lohkopäivinä. Showdown-paikat ratkotaan lauantaina ja sunnuntaina pudotuspeleissä. Tarkan turnausaikataulun löydät kätevästi osoitteesta https://elisaesports.fi/brackets/

 

Laita siis sivusto, Twitter ja Twitch-kanava seurantaan ja nauti tänä viikonloppuna ilmaisesta esports-viihteestä!

 

Kalle “gaLezki” Kareinen

Toimittaja-selostaja

Elisa Esports


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun