OmaYhteisö husregler

  • 26 April 2019
  • 1 kommentti
  • 5905 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1805 kommenttia
Välkommen till OmaYhteisö! Om du letar efter en plats där du kan diskutera med andra kunder samt Elisas anställda angående våra produkter och tjänster, samt dela med dig av tips och information, har du hittat rätt plats!

OmaYhteisö är en plats för alla, och därför är det jätteviktigt att alla kan känna sig välkomna! Behandla andra väl, och var inte elak. Du kan be om hjälp, hjälpa andra som har problem, eller bara chatta med andra användare.

R-E-S-P-E-K-T

OmaYhteisö är ett mötesforum där alla kan ge och få hjälp. Tänk på att behandla andra väl. Vi tolererar inte att du svär, skäller eller beter dig på något annat olämpligt sätt.

Vi uppmuntrar till att föra diskussioner och hjälpa andra – i god anda! Vi dömer, kritiserar eller skäller inte.

Med ett "tack" kommer man långt

Om du hittar ett bra tips eller en nyttig lösning (eller nån annars bara postat något kul!), kan du taka skribenten genom att klicka [bild]-knappen. Vi kallar detta kiitos ("tack" på finska!), och det hjälper andra användare att hitta nyttig information senare.

Håll saker privata

OmaYhteisö är ett öppet forum, och vem som hellst kan registrera sig här. Därför är det viktigt att du tar väl hand om dina personuppgiter. Posta inga kundnummer eller e-postadresser i forumtrådar. Du kan spara både kundnummer och e-postadress i din personliga OmaYhteisö-profil, då kommer enbart Elisas anställda åt dem.

Ingen spam

OmaYhteisö handlar om kunder som hjälper varandra, inte om folk som gör reklam för sina produkter eller websidor. Vill du spamma forum, gör det nån annanstans.

Bete dig

Du bör under inga som helst omständigheter posta material som är oanständigt, olagligt, kränkande, hotande, skadligt, skymfande eller på annat vis opassande. Samtliga inlägg kan modereras, och kommer att korrigeras eller tas bort om de strider mot dessa regler.

Ta det lungt, vi tar hand om dig

Om du hittar ett inlägg som är emot OmaYhteisös rägler, svara inte. Klicka bara på knappen "Ilmoita asiattomasta viestistä”, så tar vi hand om saken.

OmaYhteisö-tiimi är här för dig!

Moderatorerna kan i efterhand redigera och även ta bort enskilda meddelanden. Moderatorerna kan ta bort meddelanden som innehåller olämpligt innehåll eller personliga påhopp eller som strider mot reglerna för mötesforumet utan separat varning.

Moderatorerna på OmaYhteisö övervakar att reglerna följs. Om du bryter mot reglerna kan vi spärra ditt användarnamn permanent. Moderatorerna på OmaYhteisö jobbar på Elisa.

Spelreglerna för mötesforumet kan komma att uppdateras vid behov. Genom att registrera dig i mötesforumet godkänner du även de allmänna användarvillkoren.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Ämne flyttat till rätt forum “Ajankohtaista OmaYhteisössä” :nerd: