Vastattu

Elisa turvapaketin poistaminen

  • 11 kesäkuu 2020
  • 1 kommentti
  • 860 katselukerrat

Olen irtisanonut turvapaketin. Turvapaketti on jäänyt vanhaan puhelimeen ja nyt en pääse palauttamaan tehdasasetuksia kun turvapaketti herjaa ja rajoittaa käyttöä. En pääse käsittelemään turvapaketin asetuksia puhelimessa, koska ei ole mitään sopimusta enää. Puhelin on Samsung A6+. Onko ideoita miten saan turvapaketin pois?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 12 kesäkuu 2020, 12:52

Moro @örni ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Tuon poiston pitäisi kyllä onnistua puhelimen sovelluksista, mahdollisesti ensin pitää vain asetuksista ottaa tuolta Turvapaketilta se puhelimen hallinnan oikeus pois, vähän puhelimesta riippuen tuo voi olla eri nimellä eri paikoissa mutta muistelisin että turvallisuuteen/helppokäyttöisyyteen/lapsilukkoon liittyvien asetusten alla tuo yleensä löytyy. Sieltä kun sovelluksen suojauksen poistaa niin pitäisi poistonkin onnistua :)

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @örni ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Tuon poiston pitäisi kyllä onnistua puhelimen sovelluksista, mahdollisesti ensin pitää vain asetuksista ottaa tuolta Turvapaketilta se puhelimen hallinnan oikeus pois, vähän puhelimesta riippuen tuo voi olla eri nimellä eri paikoissa mutta muistelisin että turvallisuuteen/helppokäyttöisyyteen/lapsilukkoon liittyvien asetusten alla tuo yleensä löytyy. Sieltä kun sovelluksen suojauksen poistaa niin pitäisi poistonkin onnistua :)

Osallistu keskusteluun