Vastattu

Miksi Samsung A20e ei tunnista oikeaa PIN-koodia?

  • 17 September 2020
  • 2 kommenttia
  • 2131 katselukerrat

Samsung A20e puhelin. Kaksi kertaa ei tunnistanut PIN-koodia. Jouduin avaamaan PUK-koodilla. Voiko syynä olla se, että olen vahingossa painanut yhtaikaa äänenvoimakkuus ja virtanäppäintä? (Yritin tunkea puhelinta liian pieneen koteloon.)

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 17 September 2020, 15:10

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @pirjoka ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm, paha sanoa :thinking:  jos SIM-kortin PIN-koodi näppäillään satavarmasti oikein niin, ettei ole mahdollisuutta siihen että koodi on väärin, puhelimen pitäisi kyllä päästää sisälle. Toki jos puhelin tai näppäimet ovat menneet jotenkin sekaisin niin hyvä että PUK-koodilla sentään aukesi! Voit PUK-koodin syöttämisen jälkeen valita uudestaan joko saman tai uuden SIM-kortin PIN-koodin, jos nyt kokeilet käynnistää puhelimen uudelleen toimiiko PIN-koodi taas niin kuin pitääkin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Jos puhelin on päällä ja painaa virtapainiketta ja äänenvoimakkuus alas (vol -) painiketta samaan aikaan vähintään 10 puhelin tekee ns. force restartin eli pakotetun uudelleenkäynnistyksen. Yleensä tämän toimenpide korjaa ongelmia, jotka voivat liittyä sovellusten toimintaan, näytön jumiutumiseen tai vaikkapa siihen, että näytönlukituksen pin-koodi tms. ei tottele.

 

Harvemmin on tullut sellaista tapausta vastaan, että puhelin uudelleen käynnistäminen aiheuttaisi sen, että SIM-kortin tai näytönlukituksen PIN-koodi ei toimisi. Ei sekään tietty täysin mahdotonta ole.

 

Mikäli puhelin tällä hetkellä toimii normaalisti ja olet saanut PUK-koodin jälkeen syötettyä uuden PIN-koodin SIM-kortille ja kaikki toimii kuten pitää, ei liene syytä huoleen. Kyseessä on voinut olla vain jokin tilapäinen häiriö. Jos nämä alkaa toistumaan, kannattaa kokeilla palautella laite tehdasasetuksiin ja tarvittaessa sitten huoltoon asti, jos tuo täydellinen resetointi ei auta.