Oma Elisa Sovellus

  • 5 helmikuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 623 katselukerrat

Oma Elisa Sovellus uudistui. Uudessa sovelluksessa ei ole lainkaan ajantasaista “Lasku nyt”-kohtaa, joka oli entisessä sovelluksessa. Tämä ominaisuus oli pääasiallinen syy sovelluksen käyttöön. Mitä nykyisellä tekee. Ei oikeastaan mitään.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Tervehdys ja tervetuloa OmaYhteisöön!

 

Kiitos palautteestasi. Tuo kyseinen ominaisuus mikä oli vanhemmassa sovelluksessa niin käytännössä vastasi puheluerittelyä. Löydät sen uudesta sovelluksesta kun menet tuotteesi > valitse oma liittymäsi > data-ja puheluerittely. Sieltä näkyy hinnallisesti se mitä lisämaksua on liittymälle tullut :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Mitä muuta ajattelit saada?

Vietiin juuri Viihteen mediatoistinta uudistamalla käytetty ominaisuus, joka nopeutti tai hidasti videon toistonopeutta. Samalla tavalla tässä on heikennetty palvelua, eli se saldo on etsittävä useamman klikin takaa, mikä vie koko sovelluksen idean. Nykyään kaikki joko yhtenäistetään, tehdään siitä liian yksinkertaista, tai pilataan kokonaan käyttökelvottomaksi ja unohdetaan pois.

Voit toki antaa palautetta, ja sinua kiitetään palautteesta, mutta itse ongelmaa se ei poista.

Voin kyllä kertoa että Minun palveluni -sovellus on yhtä surkea, ellei jopa surkeampi, kuin tämä Oma Elisani, mutta itse käytän niitä puhelimen selaimella. Toimii oikein hyvin eikä tarvitse turhakkeita. Ylipäätään miksi pitäisi olla joka palvelulle oma sovellus, satoja?

Siis puhelimen sovelluksena. Mutta olisihan se liikaa vaadittu, että näkisi yhdellä silmäyksellä tilanteen, koska EI TODELLAKAAN KAIKILLA ole kaiken kattavia liittymiä!!! Eli saldoa pitää saada seurattua ilman turhia. Mutta koska nykyään enemmistöllä rajaton, niin meitä ei palvella.

Ehkä sitten meitä palvellaan kun meillä on all-inclusive liittymät, mutta sitä ei tule tapahtumaan. Ihmisillä on vielä tarpeita, jotka eivät vaadi UNLIMITED EVERYTHING. Ja niitä menoja on seurattava. Itselleni on tärkeää että laskuni on timmissä kunnossa ja seuraan sitä.

Yli €8 en mene laskussa koskaan, ja tästä syystä saan 6 laskua vuodessa. Mottoni on että jos lasku tulee kuukausittain, niin se on liian kallis palvelu, ja se pitää kilpailuttaa (yli €8 kk).

Laskutusraja on siitä hyvä keksintö, että sillä saa vähemmän laskuja ja enemmän elämää.

Nyt soi Effused - Tell You Something (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun