Paras ja kuuluvin ääni

  • 14 February 2019
  • 4 kommenttia
  • 826 katselukerrat

Kysyisin millä android pohjaisella puhelimellä olisi paras äänen kuuluvuus kuulovammaiselle käyttäjälle Doron lisäksi?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Pahoitteluni että viestisi on jäänyt huomaamatta 😞 Tuohon en suorilta osaa itse kyllä sanoa, ensimmäisenä mietin itse että tuossa kohtaa melkein keskittyisin ottamaan puhelimen ominaisuuksien perusteella ja etsimään handsfreetä joka auttaisi tuossa kuuloasiassa parhaiten, tällöin saisi parhaan puhelimen hyödyt ja ongelman kierrettyä 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Jos on kuulolaite käytössä, kannattaa panostaa sellaiseen puhelimeen, jossa on HAC ominaisuus. Tällaiset puhelimet toimivat HAC --yhteensopivien kuulolaitteiden kanssa kimpassa. Tällaisia puhelimia on muillakin kuin Dorolla.

Muuten noissa äänenvoimakkuuksissa ei pahemmin eroja ole.. tai ne pitäisi ihan mitata mittareilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Xiaomi Mi A1 todella kova kovaääninen, kun puheluita soittaa, pienempikin taso yleensä riittää. En toki ole kuulon kanssa huonolla tolalla, vaan se on säilynyt erinomaisena, vaikka kuuntelen joka päivä bassopitoista musiikkia Chrome-kannettavalla ja Xiaomi Mi A1 -puhelimella Google Musiikilla 320K-tilassa 80 prosentin äänitasolla eli kannettavalla 20/25 ja puhelimessa 12/15.

Nyt soi Ti-Mo - Stay (Da Tweekaz Remix Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
"Kova ääni" on suhteellinen käsite, joka riippuu täysin kuulijasta. Toinen saattaa kokea jonkin äänen todella kovaksi, kun se on toiselle vain hiukan voimakas.

Jotta äänenvoimakkuus olisi vertailukelpoinen, pitäisi puhelimet laittaa vuoron perään soimaan täysillä ja pistää desibelimittari viereen mittaamaan äänenvoimakkuutta. Sama pätee ns. "puhekaiuttimen" (se korvalle tuleva) äänenvoimakkuuden.