Samsung piippailee toistuvasti

  • 11 helmikuu 2020
  • 3 kommenttia
  • 679 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Melko tuore Samsung A40 käyttäytyy oudosti: joka ainoasta sähköpostista ja tekstiviestistä tulee useampi ääni-ilmoitus, joskus jopa 4 yhdestä ainoasta viestistä lyhyin, muutaman (Tai kymmenien) sekunnin välein. En ole löytänyt asetusta jolla tähän voisi vaikuttaa. Kyseisessä puhelimessa on Elisan sim, joten voisko vikä jäädä operaattorin puolelle?

Todettakoon, että whatsapp viestit kilauttavat vai kerran.

Tunnistaako kukaan ongelmaa? Onko ratkaisua?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi! Ymmärrän, että on varmasti melkoisen häiritsevää, jos puhelin ihan kokoajan piippaa kaikesta ja vielä moneen kertaan. :confused: Ei tuohon oikein operaattorin puolesta lääkettä ole, puhelimen ääniasetuksien lisäksi kannattaa käydä myös ilmoitusääniä jatkuvasti lähettävän sovelluksen omat asetukset läpi. Tuleeko muille OmaYhteisöläisille vinkkejä mieleen? :thinking:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Minulle tuli parisen vuotta sitten vastaan yksi Honorin puhelin, jossa tuli yhdestä ja samasta sähköpostista 2-6 ilmoitusta putkeen. Tämä korjaantui vasta kun puhelin palautettiin tehdasasetuksiin. Tätä ennen toki varmuuskopiot kuvista yms. Asetuksia ei kuitenkaan saa varmuuskopioida, koska ongelma voi palata varmuuskopion palautuksen yhteydessä.

Käyttäjätaso 1

Kiitos vinkeistä. Tehdasasetukset kuulostaa lupaavalta mutta työläältä. Kokeilen sitä, jos muu ei auta.

 

Osallistu keskusteluun