Vastattu

Turvapaketin poisto ja jälleenasentaminen

  • 13 February 2019
  • 5 kommenttia
  • 3447 katselukerrat

Otin turvapaketin uudellsen (edellisestä vuosia) ja asennus tabletille ja toiselle puhelimelle Samsung Galaxy S5 onnistui. Oma puhelimeni on Galaxy A1, johon asennus ei onnistu. Lähetetyn linkin avulla sovelluskaupassa tulee ilmoitus "Tilaus vanhentunut". Kirjauduin sitten tunnuksilla, kun pyysi sitä ja tulee ilmoitus "Käyttöoikeutta ei voitu vahvistaa". Asiakaspalvelussa neuvottiin poistamaan vanha asennus. Ei onnistu. Herjaa, että on osa järjestelmän valvontaa. Pikakuvakkeen kautta ei tule poistomahdollisuutta. Asetuksien kautta kun yrittää poistaa, on poistopalkki harmaana.

Ei voi olla niin, että jos joskus on ostanut omaan puhelimeen palvelun, joka on vanhentunut, niin sitä ei voi poistaa!? Osaako joku auttaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 13 February 2019, 14:03

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
No jopas nyt! Oletko tarkistanut puhelimen asetuksista läpi kaikki turvallisuuteen viittaavat, eli ettei siellä ole mitään estoa laitettu järjestelmänvalvontasovelluksen tms ominaisuudessa tuon poistolle?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Oheinen aihe käsittelee originaalia F-Securea, mutta Elisan Turvapaketti toiminee hyvinkin pitkälti samalla periaatteella.

https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SAFE/Safen-poisto-ei-onnistu/td-p/97960
Jeees! Kiiiiitos! Asetuksissa "Turvallisuus" -järjestelmän takaa löytyi syyllinen: täppähän siellä oli Turvapaketin kohdalla järjestelmänvalvojana! Tää on hyvä juttu tää OmaYhteisö!
Tein läppäriini järjestelmänpalautuksen. Tietoturva nytpois päältä. Miten saan tietoturvan uudelleen päälle vaihtamatta sopimusta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Tein läppäriini järjestelmänpalautuksen. Tietoturva nytpois päältä. Miten saan tietoturvan uudelleen päälle vaihtamatta sopimusta.

Samalla tavalla kuin ensimmäiselläkin asennuskerralla.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/turvapaketti/ohje/asennus-windows/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/turvapaketti/ohje/asennustenhallinta/