2 elisa viihde boksia

  • 30 maaliskuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 3245 katselukerrat

Hei!

Minulla on 2 tv paikkaa asunnossani.

Haluaisin molempiin elisa viihteen.

Elisa Viihdettä katsoittaisiin vain jommassa kummassa kerrallaan.

Onko tosiaan niin järjetön systeemi että pitäisi silti ostaa 2 liittymää??

En todellakaan sitä aio tehdä.

Kyllähän tällainen esto pitäisi olla mahdollista että yhdellä sopimuksella ei voi 2 paikassa katsoa yhtä aikaa.


6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

2 vaihtoehtoa eli joko roudaat sen digiboksin siihen huoneeseen jossa kulloinkin katsotaan tai sitten voisit harkita Elisa Viihde Tuplan hankkimista, se on halvempi (14,90 euroa kuussa) kuin kaksi erillistä liittymää joita tuskin edes saa samaan huoneistoon.

 

https://elisa.fi/viihde/esittely/

 

Tuolta skrollaat riittävän alas niin tulee tietoa tuosta Tuplasta. Samat tallenteet toimii sekä pääboksissa että rinnakkaisboksissa, tosin maksukanavat täytyy hankkia molempiin erikseen.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2

Sitten on myös sellainen vaihtoehto että ei tarvitse hankkia toista Elisa Viihde digiboksia eikä siirtää digiboksia huoneesta toiseen, jos 2 huonetta joissa tv ei ole kovin kaukana toisistaan voi hankkia hdmi Splitterin ja riittävän pitkät hdmi kaapelit että yltää toiseen huoneeseen. Eli hdmi Splitteriin kytketään hdmi kaapeli Elisa Viihde digiboksista ja hdmi splitteristä 2 hdmi kaapelia kahteen televisioon, tällöin kummallakin televisiolla voi katsoa yhtä aikaa tai erikseen samaa mitä on valittu Elisa VIihteestä katsottavaksi. Jos on myös uusin Elisa Viihde Premium digiboksi niin siinä on bluetooth kaukosäädin joten digiboksia voi ohjata vaikka toisesta huoneesta. Minulla on hdmi Splitteri joka ostettu Kiinasta ja toimii edellä kuvatulla tavalla.

Tuolta Elisa Viihde esittelystä saa sen käsityksen, että esim jos on tv johon löytyy Elisa Viihde sovellus (minulle on tulossa sellainen missä pitäisi olla), sillä sovelluksella voisi katsella samoilla tunnuksilla. Mahtaako olla näin??

 

on kyllä niin kaukana toisistaan huoneet ettei piuhan vetäminen onnistu.

Käyttäjätaso 4

Mikäli on boksillinen Viihde -sopimus, niin siihen hintaan tosiaan kuuluu myös se Elisa Viihde -sovellus. Sovelluksen voi ladata älytelkkariin, puhelimeen tai tablettiin ja kirjautua Viihde -tunnuksilla sisään ja katsoa vaikka tallenteita sitten :) 

 

Täältä löytyy vielä tarkemmin tuosta sovelluksesta https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/sovellus/

Tulihan se vastaus viimein jostain. Hommahan on siis erittäin helposti toteutettavissa. Hieman olen pettynyt että näin yksinkertaista asiaa ei osata Elisan chatissä kertoa. Eilen mulle Elisalta väkisin vaan yritettiin kahden boksin sopimusta tyrkyttää kun kyselin miten saisin toteutettua.  Tulee vähän rahastus mieleen..
 

mahdankohan olla ensimmäinen Suomessa joka tätä kyselee?? 😄 Epäilen etten ihan ainoa..

 

ja herää kysymys, kuinkahan monella suomessa on turhaan tuplaboksit ja maksaa kahdesta vaikka yhdelläkin sopimuksella onnistuis???

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Myös Chromecast on hyvä vaihtoehto, jos haluaa Viihteen toiseen telkkariin.

Osallistu keskusteluun