Vastattu

Antenniverkossa ei näy Nelosen kanavista kuin nelonen

  • 12 November 2020
  • 2 kommenttia
  • 2272 katselukerrat

Eli se vielä, että en netin kautta näe nelosen kanavia muiden nettiä käyttäen, niin kestän jotenkuten.

Mutta nyt siis edes liv, jim ja hero kanavat ei näy antennin kautta. Eli missäköhän vika? Alkaa taas vtuttamaan todella paljon tästä viihteestä maksaminen kun tuppaa olemaan noita ongelmia todella paljon.

Niin ja Vantaalla asun ja tosiaan on omakotitalo ja antenni. Niin ja nelonen kuitenkin näkyy antennin kautta. Vai joko se kohta loppuu sekin? Haiskahtaa siltä, että viedään antenninäkyvyys kanavilta joita ei ilman elisan nettiä näe HD:nä. Jotta voidaan pakkomyydä oma netti. Se on nyt vaan sellainen homma, että valokuituumme ei ole elisalta mitään tarjolla.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 13 November 2020, 18:56

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ei me noita estellä toimimasta, ei se palvelis ketään että tehtäis moista kiusaa asiakkaille. Ennemminkin nyt veikkaan että sulla on kanavanippu E 514MHz taajuudelta jostain syystä tippunut virityksistä pois, jos uudelleen virittelyillä tai vaikka telkan kautta virittämälläkään ei lähde ton nipun kanavat toimimaan antennin kautta niin voi olla että siellä on joku murtuma tullut antennikaapeliin  tai vastaavaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Jos laitat tuon antennikaapelin kiinni suoraan televisioon ja haet sillä kanavat, näkyykö nämä Viihteen puolelta uupuvat peruskanavat normaalisti? Jos ei, vika todennäköisesti antennikaapelissa. Itse käytän aina vähintään 90dB kaapelia, jotta signaali tulee rasiasta televisiolle mahdollisimman hyvänä. Mitä pidempi kaapeli, sitä suuremmalla syyllä kannattaa satsata laatuun. Edullisimmat narut saattavat aiheuttaa ongelmia kanavien näkymisessä / virittymisessä.

 

Mikäli kanavat kuitenkin näkyvät suoraan televisiossa normaalisti, voi tuo häikkä olla tuolla digiboksin päässä. Tässä tapauksessa kannattaisi lähteä digiboksin resetoinnilla eteenpäin. Niin turhauttavaa kuin se onkin, tiedän kokemuksesta.

 

Oletettavaa on, että oheisten ohjeiden vinkit on käyty jo useampaan otteeseen läpi:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/apua-ongelmatilanteissa/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/kanavapaikat/#ongelmatilanteet