Vastattu

C More tunnuksien käyttö boksin kautta?

  • 14 October 2018
  • 8 kommenttia
  • 8908 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Kommentaattori
  • 32 kommenttia
Minulla on C More tunnukset tilattu heidän nettisivujensa kautta, mutta miten voin käyttää niitä N7800 boksilla? En pysty kuin tilaamaan boksin kautta eli ei voi kirjautua jo olemassa olevilla tunnuksilla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 15 October 2018, 13:38

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Et pysty käyttämään viihde-boksilla omia tunnuksiasi.
Käyttäjätaso 1
Olisi kiva kuulla Elisalta syy tähän kun käsittääkseni Netflix, Katsomo ja Ruutu tunnuksia voi käyttää, jotka ovat myös "ulkopuolelta" käytettäviä palveluita. Tosin Elisa itse välittää C More palvelua, niin voisiko olla joku kaupallinen ongelma sitten. Tilasin 3kk maksutonta C Morea palvelua kampanjan aikana, mutta aika pettymys, että boksi ei voi tuota käyttää. Elisan kautta kampanja ei kai ole voimassa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Netflixi onnistuu.
Ruudun jos tilaa elisalta, saa tunnukset myös ruudun nettiin, ei toisinpäin
Katsomo ei mielestäni toimi mitenkään päin


E: Eipä voikkaan tosiaan enää ruutua tilata elisalta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
C More pitää tilata Elisalta, jos haluaa digiboksilla katsella. Tosin Elisan kautta tilatuilla tunnuksilla pitäisi katselun onnistua myös C Moren sivuilla. Pitää vain valita kirjautumisessa "käytä operaattoritunnuksia" tms.

Netflixin tunnuksia saa kaupata vain Netflix itse. Siksi yhdet ja samat tunnukset toimii kaikkialla. Esim. C Moren ja Ruudun kohdalla tilanne on toinen, minkä takia yhdet tunnukset eivät välttämättä toimi kaikkialla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Muualta tilatulla C Moren tunnuksella ei kirjautuminen onnistu, mutta jos ottaa meidän kautta niin "Kirjaudu operaattoritunnuksella" vaihtoehdolla pääsee sisään 🙂 Ruutua ei enää meiltä (tai muiltakaan ulkopuolisilta) ole saatavilla, eli tähän toimii kirjautuminen samaan tapaan kuin Netflixiinkin nykyään
Käyttäjätaso 1
Elisa ei lienee osallistu tuohon ilmainen C More 3kk kampanjaan mitenkään? Hieman outoa kyllä, että maikkari antaa kirjautua Elisan C More tunnuksilla, mutta toisinpäin homma ei onnistu. Toivottavasti tarjoatte joskus myös kirjautumisen C More palveluun, koska maikkari yleensä tarjoaa ilmaisia jaksoja ainakin kerran kaksi vuodessa.

Todella iso pettymys ettei onnistu olemassa olevilla tunnuksilla kirjautua. Täytyy perua koko elisa viihde...

Muualta tilatulla C Moren tunnuksella ei kirjautuminen onnistu

 

Minkä ***** takia ei?